U Rami će se proizvoditi električna bicikla i dijelovi za njemačke automobile

U Prozor-Rami bit će izgrađen pogon za proizvodnju električnih bicikala i dijelova za automobile za njemačko tržšte, najavio je načelnik općine Jozo Ivančević.

Bit će to isključivo njemački pogon. Jedini problem nam je radna snaga, jer dosta mladih je otišlo, ali zajedničkim snagama ćemo se potruditi da nađemo najbolje radnike koji će biti educirani za rad, rekao je Ivančević za RTV HB.

Snježana Kopruner iz tvrtke GSM-TMT ističe kako ih je načelnik Ivančević svojom upornošću pridobio da ulože u Prozor-Ramu.

To nam je bio dovoljan motiv da ovdje otvorimo pogone i da tako zadržimo ljude te pomognemo razvoj srednje škole, rekla je Kopruner.

U ovom pogonu trebalo bi raditi 100 radnika.

(www.jabuka.tv)22 komentara

  • Smjesan gradonacelnik govori kako nema radnika dajte ljudima dostojanstvenu placu, pa ces naci radnike, samo ako bude iskljucivo za jedno trziste … lose se pise.

  • Ah nek se nesto i u toj Rami radi ,gore narod masovno odlazi i vise nego u nas ,jesu Bogu iza nogu ali opet kod njih ima ovih auslandera dosta pa vjerojatno oni sredili da se u njih proizvode ,inače gdje im je narod ko ce im raditi to ,u nas kakvo je stanje bolje je nego u Rami ,svakako taj kraj je dosta zaostao, ko moze ode ,momci se poceli uvincavat ,cure s 20 se poudaju samo da gore ne zive ,postati ce Rama nazalost muslimanska jer ih je vise gore nego Hrvata ,jadno ali eto nek se i gore nesto radi…

  • Ovo dobro zvuči, ali, nažalost, to su niskobudžetni poslovi koji su slabo plaćeni. Možete pretpostaviti tko će činiti glavninu radne snage!

  • Općina sa daleko najvećim prihodima i sa daleko najvećim iseljavanjem. Potpuni demografski kolaps. Nije mi jasno šta vide u Ivančeviću jer ovo nije za smjene ovo je za zatvora

  • Republićka stranka_zamjenik pomoćnog dužnosnika za mostove i stranaćku infrastrukturu napisao:

    Mi možemo stranaćki to malo pogurat, a nije to ona radna snaga u pravom smislu rijeći, već više državnićkog i ljubavotvornog znaćaja. Moglo bi se razmotriti uprilićiti tu i jedan prilićan performans, mada nije ćest slućaj i mi neuobićavamo performanse, kao takve, prilićiti ako nije rijeć o granićnim i prekogranićnim elementima unutar epistemoloških državnićko-suverenistićkih aranžmana. Ko ima uši da ćuje, ću’će?

  • Vidi botova naseg plemenitog vodje sto se javljaju. Rama se u zadnjih 10 strasno podigla i ulozila u infrastrukturu i ostanak mladih. Istina, odselilo se dosta ali je toga tamo uvijek bilo bas kao u Tomislavgradu i Livnu.
    Jedini problem nekima je sto gradonacelnik nije iz redova plemenitog vodje pa da moze bolje vodit jezero i proizvodnju elektriciteta. Hrvati su vecina u Rami jos uvijek, jer odlaze i muslimani vise nego nasi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.