U prometnoj nesreći u Mostaru smrtno stradala Čitlučanka

Na mjestu nesreće od zadobivenih je ozljeda preminula Ivanka P. rođena 1963., dok je druga vozačica Nataša I. zadobila teške tjelesne ozljede.

Ivanka P. rođena 1963. godine iz Čitluka, smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila na magistralnoj cesti M-17 u tunelu Zaton, južno od Mostara.

Nesreća se dogodila oko 14.30 sati kada su se sudarila vozila Renault Clio kojim je upravljala smrtno stradala i Citroen za čijim upravljačem se nalazila Nataša I, piše Dnevni list.

Na mjesto nesreće izašli su pripadnici Hitne pomoći Doma zdravlja Mostar koji su na licu mjesta konstatirali smrt vozačice Renaulta, dok je Nataša I. zadobila teške tjelesne ozljede i ona je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici prometne policije Policijske postaje za sigurnost prometa i dežurna županijska tužiteljica Tanja Marčinko.

Očevidom je utvrđeno da je preminula vozilom Renault upravljala iz pravca Mostara prema Čapljini, dok je Nataša I. s vozilom Citroen dolazila iz suprotnog pravca.

Nakon završenog očevida, tijelo preminule je prevezeno u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

U sklopu istrage, tužiteljica je naredila i izuzimanje vozila radi vještačenja, a uzeti su i uzorci krvi od sudionika nesreće.

(Dnevni list)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.