U prometnoj nesreći u Čitluku ozljeđen motociklist

Tijekom protekloga vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 15 prijava, priopćio je županijski MUP na svojim internetskim stranicama.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirana je 21 prometna nezgoda u kojima je jedanaest osoba zadobilo lakše ozljede, dok su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

U noći sa 24. na 25. rujna u 4:30 sati na dijelu magistralne ceste M-6 u mjestu Trebižat, općina Čapljina, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Igor L.(1976.) iz Čitluka upravljajući vozilom marke VW Golf. Tom prigodom I.L. zadobio je ozljede neutvrđenog stupnja te je nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Čapljina prebačen u KBC Mostar.

M.V.(1970.) prijavila je 25. rujna PU Mostar da je učenici UWC-a Mostar otuđen laptop marke “Mac-Air” dok se nalazila ispred zgrade OESS-a na Španjolskom trgu.

Istog dana, u 17:40 sati u Ulici kralja Tomislava u Čitluku dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Zrinko F.(1974.) iz Kaknja s motociklom marke “Aprillia” i Miroslav K.(1956.) iz Sarajeva s vozilom marke “Opel Astra”. Tom prigodom vozač motocikla je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja.

(FENA)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.