U prodaji ulaznice za festival Melodije Mostara 2012

Svojevrsni zaštitni znak Mostara već 18. godinu predstavlja festival zabavne glazbe Melodije Mostara koji će se održati u četvrtak, 8.lipnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

Za zlatno sunce Mostara borit će se izvođači iz cijele regije: Kemal Monteno i Neda Ukraden, Max Hozić, Đorđi Peruzović, Bojan Jambrošić, Bekrije, Zvone Bohem i Trio gušti, Robert Čolina, Taz&Berny, Zvone Bohem sa Željkom Sesvečanom i Draženom Ćuturićem, Suzana Matušan, Romeo Nikolić, Danijel Jurić, Halid Muslimović i Mr.Marc’o, Darko Domijan, Sinergija, Pero Križanović, grupa If  &Novo doba, Josip Ivančić, Alen Bičević, Dado Kukić, Andrea Paškvan, Matea Sučić i ansambl Bracera.

U ležernijem, revijalnom dijelu programa nastupit će Miki Jevremović, dok je voditeljska uloga povjerena Danijeli Mariji Zovko i Snježani Delić.

Natjecateljski duh u gradu na Neretvi nastavit će se i u petak, kada se na istom mjestu od 18 sati održavaju i male Melodije Mostara- dječji festival posvećen malim umjetnicima velikog talenta.

Pod voditeljskom palicom popularnog bh glumca i tv voditelja Maria Drmaća nastupit će trinaest malih izvođača iz BIH, Hrvatske i Crne Gore: Karla Krtalić, Antonella Doko, Erika Belle, Ena-Jelena Milović, Nejira Idrizović, Marta Hrkać, Ante Milić, Isidora Petrović, Marija Golemac, Adi Jusupović, Edis Agić, Lucija Golemac i Martina Kovač.

Pobjednik show-a „Hrvatska traži zvijezdu“, Bojan Jambrošić zabavljat će publiku u revijalnom dijelu dječjeg festivala, kao i članice baletne škole Arabesque iz Mostara, uz koreografiju profesorice Arlete Čehić.

Podsjetimo kako su svoje prve korake upravo na Malim Melodijama, stekla neka od poznatih imena bh scene, poput Mije Martine Barbarić, Lily Galić, Željke Bošnjak, Ivane Ćorić, Ivane Markić, Sande Pandža i dr.

Kao i ranijih, tako i ove godine  vlada velika zainteresiranost za ovu dvodnevnu festivalsku manifestaciju koju će u publici pratiti i brojne javne osobe, a u tv snimci i gledatelji BHT-a.

Budite i Vi dio ove glazbene priče i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu.

Po cijenama od 15 KM ( balkon i parter), 50KM (VIP), te za dječji festival 5 KM, mogu se kupiti u Forest lounge bar-u (shopping centar Orca) i Kosači, te rezervirati na 036 318 310.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.