U prodaji ograničen broj VIP ulaznica za koncert Miše Kovača u Širokom Brijegu

Za točno mjesec dana najveća glazbena legenda iz regije Mate Mišo Kovač nakon dugo godina ponovno će dočekati svoju najvjerniju publiku u Hercegovini. 27. prosinac je datum koji su već mnogi rezervirali za sportsku dvoranu Pecara u Širokom Brijegu.

”Mnogi su već osigurali svoje ulaznice, što je dobro, obzirom da prema našim dosadašnjim iskustvima za koncerte velikih glazbenih zvijezda, one vrlo često nestanu već u pretprodaji, tako da ih na dan koncerta i nemamo. Naravno, mnogi pametno koriste i povoljnije cijene ulaznica, po kojima se one još uvijek mogu kupovati za parter, tribine, a od danas puštamo u prodaju i ograničen broj ulaznica za ”fan pit”. Kupci ovih ulaznica ući će na poseban ulaz i koncert pratiti iz posebno odijeljenog dijela dvorane uz samu binu.

Ove ulaznice moguće je kupiti isključivo na info pultu Mepas Malla i online preko kupikartu.ba, dok je ulaznice za parter i tribine po povoljnijim cijenama još uvijek moguće kupiti i na svim ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima: u Mostaru uz Mepas Mall još i u Forestu u Orci, u Širokom Brijegu u Kavani kod Duje, u Ljubuškom u Noćnom klubu Diamond, te u Grand caffeu u Posušju”, kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera, koji su i organizatori ovog koncerta.

miso_plakat

Miljenik svih generacija, koje će i ovaj put, kao i na svakom njegovom koncertu, doprinijeti vrhunskoj atmosferi, pristići će iz svih dijelova BIH, te Hrvatske i dijaspore.

Uz Mišine najveće hitove, poput “Ostala si uvijek ista”, “Dalmacija u mom oku”, “Ti si pjesma moje duše”, “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Kad pjevam, suze teku”, “Još i danas teku suze jedne žene”, “Ako me ostaviš” i publika u Hercegovini će konačno zapjevati 27. Prosinca od 20 sati u Širokom Brijegu.

Kao gošća na Mišinom koncertu nastupit će njegova kćerka Ivana Kovač sa svojim bendom.

Ekskluzivni radijski pokrovitelj koncerta je RSG, a medijski podržavaju i Jabuka.tv, bljesak.info, portaloko.hr, pogled.ba, Dnevni list, TV1, Mostarska panorama, Radio Grude, Običan radio, Radio Plus, Mediares i Screenfire.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.