U pretresu kuće u Čitluku pronađen exstasy

U protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ) registrirano je šest prijava, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ-a.

Tijekom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, dok su iz oblasti sigurnosti prometa registrirane četiri prometne nezgode u kojima nije bilo ozljeđenih osoba.

Djelatnici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a su, radeći na sprječavanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, izvršili pretres kuće na adresi Donja Blatnica, općina Čitluk, koju koristi osoba S.B.(1984) iz Čitluka.

Pretresom kuće je pronađena bočica sa sadržajem 20 komada tableta bijele boje koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu exstasy te mobilni telefon koji je korišten u komunikaciji prilikom kupoprodaje opojne droge.

U tijeku pretresa, u podrumskim prostorijama pronađena je N.V.(1980) te su obje osobe uhićene i zadržane u prostorijama MUP-a HNŽ radi kriminalističke obrade.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.