U potpunosti izgorjela najveća zgrada duhanske stanice u Ljubuškom, požar je podmetnut!

Oko 22 sata izbio je požar na najvećoj zgradi u kompleksu stare duhanske stanice u Ljubuškom. Vatra je u ranim jutarnjim satima nadljudskim naporima vatrogasaca ugašena, a pristup kompleksu je i dalje u potpunosti zabranjen. 

Vatra je u potpunosti zahvatila zgradu, a vatrogasne postrojbe su se borile cijelu noć da se požar ne proširi na okolne barake i kuće. Ovo je već peti požar, a sumnja se da je podmetnut.  Oko ponoći urušio se krov, a zapaljene grede gorile su unutar zgrade.

Na terenu su trenutno djelatnici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški i inspektor za zaštitu od požara i eksplozija MUP-a ŽZH koji vrše očevid u cilju utvrđivanja uzroka požara.

Kako Jabuka.tv neslužbeno doznaje, požar je podmetnut; izvor blizak DVD-u Ljubuški rekao je da je požar izazvan zbog velike količine benzina kojeg je netko prethodno polio po unutrašnjosti zgrade, a izvor nam kaže da su vatrogasci bili nemoćni sa svojom opremom protiv vatrene buktinje.

Stanovnici okolnih kuća sinoć u panici su napustili domove zbog straha da se požar ne proširi.

Priopćenje Uprave policije MUP-a ŽZH:

Sinoć u 22:25 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je izbio požar na jednom od objekata Duhanske stanice u Ljubuškom. Djelatnici DVD Ljubuški požar su lokalizirali jutros oko 07:00 h.

Policijski službenici PU Ljubuški osiguravaju lice mjesta, i isto će osiguravati dok se ne steknu uvjeti za vršenje očevida. Nakon što se požarište u cijelosti ugasi policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški i inspektor za zaštitu od požara i eksplozija MUP-a ŽZH izvršit će očevid u cilju utvrđivanja uzroka izbijanja požara.

Jabuka.tv vam donosi ekskluzivne fotografije i video uživo s mjesta događaja. Pratite najnovije informacije vezane za ovaj slučaj na našem portalu.

FOTOGRAFIJE SNIMLJENE DANAS U 11:45h:

duhanska_ljubuski_2

duhanska_ljubuski_3

duhanska_ljubuski_4

duhanska_ljubuski_5

duhanska_ljubuski_9

duhanska_ljubuski_8

duhanska_ljubuski_6

duhanska_ljubuski_10

FOTOGRAFIJE SNIMLJENE SINOĆ U 22:30h:

duhanska_pozar_ljubuski_4

duhanska_pozar_ljubuski_6

duhanska_pozar_ljubuski_5

duhanska_pozar_ljubuski_1

duhanska_pozar_ljubuski_2

duhanska_pozar_ljubuski_3

duhanska_pozar_ljubuski_7

duhanska_pozar_ljubuski_8

(www.jabuka.tv | Foto: Robert H. & Zlatko Medić)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.