U Posušju održane Županijske športske igre Mladeži HDZ BiH ŽZH

Preko sto mladih ljudi iz Posušja, Ljubuškog, Gruda i Širokog Brijega okupilo se na Županijskim športskim igrama Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke održanim u Posušju.

Članicama i članovima Mladeži HDZ BiH priključili su se i visoki dužnosnici HDZ BiH kao i predstavici izvršne i zakonodavne vlasti sa svih razina.

Program je započeo paljenjem svijeća ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima kao i ispred spomenika poginulim pripadnicima Bugojanske skupine – Fenix, gdje je održan i sat povijesti na kojem se moglo čuti više o djelovanju 19 pripadnika ove skupine.

Potom su na športskom centru u Rastovači započela natjecanja u nogometu, odbojci na pijesku, boćanju i povlačenju konopa. Iako je rezultat bio u drugom planu ipak valja reći kako je prvo mjesto u nogometu osvojila ekipa Posušja. Ljubušaci su odnijeli pobjedu u boćanju, Širokobriježani u povlačenju konopa, dok je u odbojci na pijesku najbolja bila mješovita ekipa iz Širokog Brijega, Gruda i Posušja. Natjecateljima su priznanja uručili dopredsjednik HDZ BiH i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH ŽZH Predrag Kožul i predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ŽZH Stjepan Marić.

Županijske športske igre Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke imale su i humanitarni karakter. Na istima su prikupljani dobrovoljni novčani prilozi koji će biti donirani za liječenje Mate Šarića, mladića iz Posušja koji je nesretnim slučajem prošle godine ostao nepokretan.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Vidi mire kraljevicć, tribali ste mu bacit komad mesa tamo u lokvu, nek ide tražit da se ne slika uvik di je žderačina

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.