U ponedjeljak se otvara Arhiv Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u Mostaru

Arhiv Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH bit će otvoren na prigodnoj svečanosti u ponedjeljak, 7. listopada, s početkom u 10:30 sati.

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas otvorit će Arhiv Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata, na adresi Vukovarska bb, Mostar.

Dana ranije Milas će otvorit i duhovno-kulturnu manifestaciju “Didakovi dani” na svečanosti na platou župne crkve u Gradnićima pored Čitluka u 12 sati, priopćeno je iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

(Fena)


4 komentara

  • 24 god. od primirja, od Dejtona oni sada otvoraju povijesni arhiv. Na stotine presuda protiv hrvatskih branitelja kojim nitko nije pomogao dokumentima o istini u domovinskom ratu. Naprotiv dokumenti se dilali, falscificirali, prodavali i koristili protiv branitelja HVO i HV. Kako vjerovati u sve ovo kad su sve isti ljudi na celu od 1995 god. Jedni uzivaju i lagodno zive sa svim privilegijama koje su sebi priskrbili a jednim se sudi i progone se tko zvijeri. Politika ih ,, brani,, i spomene kad njima to pase, koristi u dnevno politicke svrhe. Sto reci onda o svemu ovome ako znamo da i iza ovog stoji politika i ti isti ljudi…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.