U ponedjeljak isplata mirovina u Federaciji BiH – Jabuka.tv

U ponedjeljak isplata mirovina u Federaciji BiH

Mirovine za ožujak u Federaciji BiH bit će isplaćene u ponedjeljak, 5. travnja.

Sukladno Zakonu o mirovinskom i invalidskom osiguranju, mirovine za ožujak bit će isplaćene preko Jedinstvenog računa trezora FBiH.

Najniža mirovina iznosi 382,18 KM, zajamčena 478,91 KM, a najviša 2.174,48 KM.

Mirovinu za mjesec ožujak primit će 423.973 korisnika.

Ukupno potrebna sredstva za isplatu mirovina za ožujak iznose oko 195 milijuna KM, objavio je Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Za “normalni građanin”Bravo i Bravo i ja pratim detalje koji nisu mali ,aha ,zelembaći vode kolo ,a mi ih rasturili

 • Zašto se mirovine ne isplaćuju unaprijed kao u cjelom svijetu.Kad ko umre mirovinsko zanjim šalje mirovinu,jadnici jadni.

 • 424 tisuće penzionera u federaciji samo, i to u drzavi koja cijela po realnim procjenama ima zapravo oko 2,5 milijuna stanovnika. Sve rečeno.

  • Jadni umirovljenici odradili 40 godina, poslodavac im uzeo i od doprinosa i mirovine i dali im 380 KM mirovinu ili u najboljem slučaju 450 KM mirovinu sa 65 godina.Sram neka vas bude koji ste to radili.
   A za ovu godinu ne date im ni povećanje od desetak maraka na troškove života.
   Dok sve zemlje u okruženju daju umirovlbebicima po nekolikoo stotina eura od novca za koronu i kredita koje će narod vraćati.

 • Jedva čekam svojih 382 KM. Sreća pa dolazi poslije Uskrsa pa će se malo rastegniti. Ne daj Bože da je došla prije, odmah bi se potrošila i kako dočekati narednu mirovinu.

 • Direktor fz mio pio Zijad Krnjić bi da je Bajram pustio mirovine(penzije)1.4 Ali pošto je Uskrs nema veze ali pratite ako bi Bajram bio slučajno 3 ili 4 u mjesecu a možda dan dva ranije mirovine bi bile puštene.On je iz Travnika Ito vam sve govori i vidite i za izbore u Travniku šta se događa i sve vam je jasno

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.