U petak ”Širokobriješka večer” u Zagrebu

Tradicionalno godišnje okupljanje Širokobriježana u Zagrebu ”Širokobriješka večer” održat će se u petak, 4. prosinca, u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 20.00 sati.

Širokobriješka noć tradicionalno je godišnje okupljanje Zagrepčana podrijetlom iz Širokoga Brijega, njihovih obitelji i prijatelja, to je ujedno večer koja redovito ima i dobrotvorni i kulturni karakter.

Prvenstveni cilj organiziranja ovakvih susreta je međusobno druženje, upoznavanje, pomaganje i zadržavanje društvene i duhovne povezanosti Širokobriježana i prijatelja.

”Prvo ovakvo okupljanje održano je prije više od 20 godina, a odaziv je i dalje na zavidnoj razini.. Svima nama, kao članovima ove Zajednice, upravo je to najveći poticaj da ustrajemo u zajedničkom radu i ostvarenju organizacije ove višegodišnje tradicionalne večeri koja istovremeno objedinjuje mladost i mudrost, tradiciju i običaje kroz glazbu i ples. Zahvalni smo svim uzvanicima na ukazanom povjerenju”, istaknuli su članovi Zavičajne zajednice Široki Brijeg u Zagrebu.

Za glazbeni dio večeri i zabavnu atmosferu na plesnom podiju u restoranu Globus pobrinut će se „Širokobriješki dukati“, poznati pod nazivom Trocadero Band.

Kao i prethodnih godina, goste očekuje bogata i raznovrsna tombola sponzorirana od strane prijatelja i donatora Zavičajne zajednice.

Cijena ulaznice za odrasle osobe iznosi 200 kuna, dok je cijena za studente 100 kuna.

Za sve dodatne informacije i upite vezano za kupovinu ulaznica, poklone za tombolu ili financijsku pomoć pri realizaciji večere, kontaktirajte Zavičajnu zajednicu na kontakt broj 098/9467–989.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Smo za ovakve fešte.medjutim….vrijeme došlo da se neke osobe i stvari jednostavno zamjene pa tako vratismo ime našem gradu široki a danas malo pomalo dolazi nam opet listica….figurativno naravno…..odose nam razni političari tamo vamo neki tamo a neki vamo…. Samo tko će ostati živjeti ovdje vjerojatno nekakvi pjesnici koji se čude i onima tamo i ovima vamo…..pa tako it s time for changes……..

Komentiraj: