U petak Javna rasprava o Nacrtu Plana zaštite okoliša ŽZH

Javna prezentacija Nacrta Plana zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 2017. do 2027. godine održat će se u petak, 12. svibnja s početkom u 11.00 sati, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Tekst Nacrta Plana zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke možete pogledati ovdje. Javna rasprava i javni uvid u dokument trajat će od 12. svibnja do 12. lipnja 2017. godine.

Svoje primjedbe, sugestije i prijedloge, možete poslati pisanim putem na adresu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH, elektronski putem e-maila ili usmeno na dan početka Javne rasprave.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

 • Jeli pod okolis spada i onak dio kad se ide od Mokrog prema Bovu? Ima jedna okuka,pa kad stanemo zbog pogleda,od smrada j smeca se nemore ostat. Jos onaj dio na zaobilaznici, i dio kad se ide u Izbicno do je isto okuka velika, pravac prema Crncu!! Nadam se da ce neko pametan , pisem pametan, odgovorit! Ne ana, stana i ostali!
  0  0
 • Pogledajte Ugrovaču i cijeli Trn pored škole najveća deponija smeća gdje nam djeca uče o očuvanju prirode i zaštiti okoliša
  0  0
 • Pogledajte Ugrovacu kraj skole na Trnu,mjesto gdje nam djeca uče o očuvanju prirode i zaštiti okoliša a oko njih toliko razbacanog smeća. Sramota.
  0  0
 • Stane i ane : napisite nesto sta ce pokazat vasu inteligenciju . Ja sa sela . Kad sam na vedandi sve fo Malog Prologa vidim , ko na dlanu! Kad se popnem na prste i dalje! A vas dvi….,?
  0  0
 • Pivala se nekad ova pisma: Dvi curice male, setale se ulicama grada.Prva je ana ,druga je stana a treca je mala Marijana! Nit ja volim anu, nit ja volim stanu vec ja volim malu Marijanu! To oni stariji ko ja slusali nekad!!drzite se teme,a ne mene!!!ciao!
  0  0
 • Eeee, ziveee ste! Fala Bogu ! Ja se zabrinila!! Akobogda za Gospojinu! Javicu se cim se plaknem j bari k dojdem do Sirokog!!’ Da vidim kako blista i cvita sve!!!
  0  0
 • Eeee cure ,ane i stane, ocete ic misu gledati! Dolazi u subotu u Zürich. Malo je daleko ( oko 200.km) pa se moram uredit i pripremit za puta.Necu se javljat par dana .Imacete svoj mir!!!
  0  0

Komentiraj: