U petak dječja predstava “Čarobna vrata” i druženje sa sv. Nikolom u Mepas Mallu

S prosincem nam stiže najljepše doba godine. Osvijetljene i okićene ulice mame nas na druženje. Zbog svog tog blještavila, radosti i iščekivanjana dolazeći blagdani posebno su uzbuđenje za djecu.

Sva djeca znaju i svake godine s nestrpljenjem čekaju Svetog Nikolu. Stoga, Mepas Mall u suradnji s Malim teatrom organizira dječju predstavu “Čarobna vrata” u petak 6. prosinca od 19:00 sati na 1. katu našeg centra.

“Čarobna vrata” je zabavna i nadasve zaigrana priča koja je prepuna blagdanskog duha i svakako će mališane još više uvesti u blagdansku atmosferu, a zasigurno će ponešto i naučiti.

Jedan od najvažnijih događaja za mališane je dolazak svetog Nikole koji, naravno, nikada ne dolazi praznih ruku. Mališane će, tradicionalno, nakon predstave sv. Nikola obradovati najdražim Kandit čokoladama.

Slikanje sa svetim Nikolom mnogima je najljepša uspomena iz djetinjstva, zato priredite svojim najdražima dan za pamćenje.

Prosinac je vrijeme darivanja. Stoga, povedite svoje mališane na vrhunsku predstavu i zabavite se u druženju sa sv. Nikolom.

Vidimo se u petak u Mepas Malla, na mjestu najbolje zabave!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu