U petak 12. sjednica Gradskoga vijeća Širokoga Brijega

Gradsko vijeće Širokoga Brijega održat će 12. sjednicu u petak 22. prosinca 2017., s početkom rada u 10 sati. Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici.

Za sjednicu je predložen sljedeći Dnevni red:

 1. Usvajanje Zapisnika s 11. sjednice Gradskoga vijeća;
 2. Prijedlog Proračuna Grada Širokoga Brijega za 2018. godinu;
 3. Prijedlog Odluke o izvršenju Proračuna Grada Širokoga Brijega za 2018. godinu;
 4. Prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na cijene vode;
 5. Prijedlog Etičkoga kodeksa JP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Široki Brijeg;
 6. Prijedlog Poslovnika o radu Nadzornoga odbora JP Vodovod i kanalizacija;
 7. Prijedlog Odluke o određivanju građevinskoga zemljišta u državnom vlasništvu;
 8. Prijedlog Odluke o utvrđivanju javnoga interesa za rekonstrukciju magistralne ceste M6.1 u mjestu Dobrič;
 9. Prijedlog Odluke o zamjeni nekretnine;
 10. Prijedlog Odluke o prodaji nekretnine u svrhu izgradnje stambenoga objekta;
 11. Prijedlog Odluke o prodaji nekretnine neposrednom pogodbom Blagi Kvesiću, sinu Marka, iz Širokoga Brijega;
 12. Prijedlog Rješenja o utvrđivanju prava vlasništva na građevinskom zemljištu u korist Ivana Brekala, sina Bože, iz Ljubotića;
 13. Prijedlog Rješenja o imenovanju ravnatelja predškolske ustanove DV “Trnoružica” Široki Brijeg;
 14. Vijećnička pitanja, primjedbe i prijedlozi.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Širokoga Brijega 4. prosinca 2017. godine usvojilo je zaključak o Nacrtu proračuna Grada Širokoga Brijega za 2018. godinu, koji bi trebao iznositi 11,245.900 KM. To bi bio i najveći do sada izglasani proračun.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

 • Molim vas gde se moze nabaviti tih bitcoina to je dobro za nas grad kako cujem ulozis jednu marku dobijes rudarenjem 20 hiljada za mjesec dana to je nasa svjetla buducnost hajmo svi skupa

 • Zasto nema nekada na ovom Gradskom vijecu
  Odluka o isplati neplacenih doprinosa djelatnicima Djecjev vrtica za zaostalih dvanaest godina koje je gradonacelnik obecao pred pravnikom iz opcine i svim radnicima iz vrtica

 • Znaš li zašto?
  Zato što ste krali svi u luvom i desnom tamo eto zašto vam nisu plaćeni doorinosi.U tko bi vam ih trebao platiti.Sračunajte koliko je tami dice puta cjena puta mjesec puta 10 misecu u godini pa to puta 12(godina)..Radi se o 6-7 miliona KM.Halo di je lova..Da kriva je vlast koja je dopustila takav lopovluk a vi ste vucibatine.Ne treba vam niko to platit jer ste to pokrali.A kako privatni vrtići rade,kako oni uredno plaćaju.Treba vas u zatvor do jedno tamo i one koji vas nisu nadzirali kako treba nego vam vazda jednoglasno davali povjerenje.tupani jedni.

  • Dodji ti za ravnatelja ili radi u vrticu za garibastu placu…oh oprosti, sad procitah da si nepismena.Lijevom,desnom,tamo,djece itd…Da sam krala ne bi cekala placu za 10 mj tek..

   • Ti si sigurno ona što je to omogućila ili trpala tariguz u torbu a bome i po koju salamicu ili peču mesa,pa napadaš gore što je napisano i to istinito..A svoju pismenost i navike nemoj prenosit na djecu bolje im je jer će biti lopuže ko i ti budu lu te slušale..A koliko ste imena promjenili u zadnje 3 godine i sad opet ne plaćate obaveze.Koje je sljedeće ime vašeg vrtića ?

    • Eto vidis da pojma nemas,obaveze se placaju.To sto ti na svom poslu krades to je tvoj problem.Nismo svi ko ti,hvala Bogu…Imas gdje prijaviti ako znas ko je krao pa i pecu mesa ako imas informacije.Okani se radnika koji su posteno zaradili svoje place a nisu krivi za probleme vrića…samo smo krivi sto smo radili i po par mjeseci bez place s osmjehom na usnama.Nisu nam roditelji i nasa djeca kriva za to …hvala svim divnim roditeljima na povjerenju i razumjevanju..A vas jadnika je uvijek bilo i bit ce ,na žalost..

     • A, NE ODGOVORI TI GORE OVOME NA KONSTATACIJU I PITANJE ŠTO BIJAŠE S NOVCIMA KOJE SU RODITELJI GODINAMA UPLAĆIVALI.Važno je da ti zahvališ tim roditeljima i da kažeš kako se plaćaju obveze.Pa super, ako se plaćaju i ako su se plaćale do sada nemojte žugat ni na koga, nego idite fino u mirovinu kad vam bude vrijeme.Daj ne bulazni kad i sama znaš da malko lagiš..

 • DUPELIZCI jeste spremni za dizati ruke…vjezbate li ovih dana,samo dizite prodane duse i prazne glave!!! U petak ce te i dobiti koju pecicu mesa i koju pivu vama dosta. Sramota nasa!!

 • Sve odluke ce proci kao i do sada i sva financijska izvjesca.
  A sta je u stvarnosti i kakvo je pravo stanje eee ti je manje bitno..
  Tek za nekoliko godina kad se budu pijedini vatali za glavu i pitali kako je moguce da je stanje tako..
  I ni neznaju da su sami dizali ruke za itekakve gluposti.
  Pa neka vam Bog prosvitli pamet prije svake odluke

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.