U ovom slučaju nipošto mu ne šaljite SMS poruku

Ako ste u ozbiljnoj vezi, prisjetite se dana kad s dragim niste izmijenili niti jednu poruku. Ne možete? Vrlo vjerojatno, jer smo sigurni da takva veza danas ni ne postoji. Pogotovo između mladih ljudi, u dobi od 18 do 25 godina. Upravo je na njima provedeno malo istraživanje Brigham Young Sveučilišta, točnije na njih 276 (138 parova), koji su se izjasnili kako su u sretnoj vezi, zaručeni ili oženjeni. 

Svi sudionici morali su odgovoriti na pitanja vezana za njihovu vezu i tehnologiju u istoj. Rezultati su tako potvrdili ono što već zapravo znamo, ali nije loše da još jednom utvrdimo – pokazivanje osjećaja preko poruka ima pozitivan učinak na naš odnos.  No, slijedi i upozorenje. Baš kao što nije pametan potez prekidati preko poruke, tako nije ni pametno “tekstualno” rješavati probleme.

To je jasan pokazatelj da dosta toga među vama nije u redu, a stvari se na ovaj način niti ne mogu poboljšati. Ispitanici su naime takvo ponašanje jasno povezali s niskom kvalitetom odnosa (pogotovo žene).

Poanta priče. Lijepa ili seksi poruka? Da! Ozbiljnije teme? Pričekajte ga dok se ne vrati doma. (Index.hr)

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.