U nedjelju počinje nova sezona serije “Game of Thrones”

U nedjelju će na HBO-u početi prikazivanje sedme sezone popularne serije “Game of Thrones” rađene prema romanima Georgea R. R. Martina.

Fanovi popularne serije s nestrpljenjem očekuju početak sedme sezone serije “Game of Thrones” koja će prema svim procjenama biti “napetija” od svih prethodnih.

U jednom od nedavno objavljenih trailera može se nagovijestiti da će gledatelji konačno imati priliku vidjeti ujedinjenje zaraćenih obitelji s ciljem borbe protiv zajedničkoga neprijatelja.

Šesta sezona popularne serije završila je tako što je Cersei uspjela pobijediti svoje protivnike pomoću vatre, nakon čega je njezin sin Tommen počinio samoubistvo, što je njoj omogućilo preuzimanje kontrole nad Željeznim prijestoljem. Arya je ubila Waldera Freya, Jon Snow je postao Kralj sjevera, Bran je otkrio da je Jon zapravo sin Lyanne Stark, a Daenerys je krenula prema Westerosu, piše Klix.ba.

HBO je ranije objavio da sve epizode u sedmoj sezoni uglavnom imaju uobičajenu dužinu kao i u prethodnim sezonama serije, ali da će posljednje dvije trajati kao filmovi.

Naime, prva, druga i peta epizoda traju po 59 minuta. Četvrta epizoda traje blizu sat vremena, a treća je malo duža i traje 63 minute.

Posljednje dvije epizode su dosad najduže snimljene. Šesta epizoda traje 71 minutu, a sedma, posljednja, čak 81 minutu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.