U nedjelju navečer kreće borba hrvatskih televizija

U nedjelju će prvi put sve tri hrvatske nacionalne televizije emitirati svoje središnje informativne emisije u isto vrijeme.

Dnevnik Nove TV, Dnevnik HRT-a i RTL Danas od nedjelje navečer kreću u 19 sati.

Dnevnik Nove TV će se prvi put emitirati iz novog studija u novom terminu (15 minuta ranije nego dosad). RTL je još sredinom lipnja promijenio termin emitiranja svoje središnje emisije RTL Danas, koja je ranije kretala u 18:30, dok već više od tri mjeseca kreće u 19 sati.

U isto vrijeme kreće i Dnevnik HRT-a tako da gledatelji moraju birati na kojoj televiziji će gledati središnje vijesti.

Nikad središnje informativne emisije nacionalnih televizija nisu počinjale u isto vrijeme i odlučili smo to kao apsolutni lider na tržištu promijeniti. Prvi put u povijesti dogodit će se prava bitka konkurenata. I vjerujemo da ćemo i ovu osvojiti svojim znanjem, iskustvom, profesionalnošću, korištenjem tehnologije, emocijom koju šaljemo s ekrana, rekla je ranije direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Istraživanja pokazuju da dio naše publike pred male ekrane stiže oko 19 sati, stoga vjerujemo da će se gledatelji brzo prilagoditi ovoj promjeni, kazala je još u lipnju Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa RTL-a.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.