U nedjelju bez Hordi zla na Pecari

NK Široki Brijeg je zbog navijačkih incidenata u derbiju protiv Zrinjskog kažnjen sa dvjema utakmicama na kojima će biti zatvorena sjeverna tribina.

To je ključan razlog zašto navijačima Sarajeva Hordama zla neće biti omogućen dolazak na stadion Pecara u nedjelju u novom derbiju Premiijer lige BiH. Kako će sjeverna tribina biti zatvorena, to automatski znači i manji kapacitet stadiona, pa samim time i manje mjesta za domaće navijače.

Široki Brijeg je kažnjen zatvaranjem sjeverne tribine na dvije utakmice i novčanom  kaznom od 3.500 KM zbog ubacivanja baklji i tvrdih predmeta u teren od strane navijača sa sjeverne tribine i kaveza u kojem su bili smješteni Škripari, u utakmici protiv Zrinjskog, pri čemu je jedan predmet pogodio kapetana Plemića Peru Stojkića.

Navijači Sarajeva, kao i svi gostujući navijači na Pecari, do sada su bili smješteni u kavez na istočnoj tribini, ali uprava Širokog Brijega je odlučila da će na ovoj utakmici smjestiti domaće navijače Škripare.

FK Sarajevo je ispoštovao redovitu proceduru najavivši dolazak navijača, ali je iz Širokog Brijega stigao odgovor kako im ne mogu jamčiti sigurnost, navodi Klix.ba.

Sarajevo se potom žalilo Nogometnom savezu BiH pozivajući se na obavezu organizatora da osigura 5 posto kapaciteta stadiona gostujućim navijačima, ali Savez je to odbio.

(www.jabuka.tv)13 komentara

  • Za ovu samo prepjevamo na …vjernog istoka… i nastavimo po istom. Nesto mi i odgovara da ih nema, neda mi se slusat ono kmecanje za rahmetli hooliganom pa istina ova ona a oni znaju sta je istina. Kupilo im obucu da promjene iskaze a policija ih vozila u trgovinu ajme. Cinjenica je da igraju dobro a i da su vjerovatno prvaci. Ali treba nastavit tradiciju da im se konstantno narugamo na pecari. A ja cu opet na jug

    • More je napraviti koliko je zlata izvukao iz NDH da osigura guzicu sebi i svojoj obitelji a hrvatski narod na Blajburgu ostavio koljačima da ga kolju ka ovce.

  • neka ih što dalje od našeg Širokog, iako je sve naime ‘sigurno’ da neće doći opet neće biti to tek obična tekma i bit će napeto u gradu a policija bi svakako trebala dobro prekontrolirat svakog gosta na ulazu u stadion, pa i na ulazu u grad jer postoji određena mogućnost da ti huligani dođu samo da izazovu nerede, a za što se toplo nadam da im neće past to napamet, ali treba(mo) bit na oprezu

  • Vidim sada tužakaju i kmeče po teheranskim portalčićima i lasju na “ustaše”. A nitko nije lajapo kada je tefheranslka policija 3 – 4 puta zaustavljala šŠKRIPARE na ulazu u tunel na Ivan planini i nije im dopustila ići na utakmice Širokoga u Teheraniu. Njima je to kao normalno. E pa dobro,. Od sada Teheranci ne mogu na Pecaru, a “lištičani” ne mogu u Teheran.

    • Iduci dvijesto godina, poslat majmune kao ti na neko goli otok.Je.em sve nacionaliste. Ustase,cetnici,balije…vi se prepirete na svakom clanku, dok vam sestre brisz guzice starim njemcima po njemackoj….Podijeli pa vladaj!!! …a majmuna u ovoj regiji ima na pretek…

  • I škripari su simbol zla, antine kukavice i horde zla također pogrdno ime. OBOJE ZABRANITI POD HITNO. A pravim navijačima oba kluba svaka čast. U Madridu grobnica od zlata u njoj najveća sramota, najviši zločinac, plašljivac, bjegunac, pičkica hrvata.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.