U nastavku akcije ”List 1” uhićene tri osobe – Jabuka.tv

U nastavku akcije ”List 1” uhićene tri osobe

U nastavku aktivnosti u okviru akcije kodnog naziva ”List 1”, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u četvrtak navečer su  slobode lišili tri osobe inicijala J.S., E.S. i G.E. zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo organizirani kriminal, u vezi s kaznenim djelom nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Postupajući po zahtjevu SIPA-e, policijski službenici Granične policije BiH navedene osobe zadržali su sinoć na graničnom prelazu Rača do dolaska policijskih službenika SIPA-e.

Osobe lišene slobode privedene su u službene prostorije SIPA-e, gdje se nad njima vrši kriminalistička obrada, nakon čega će biti predane na daljnje postupanje Tužiteljstvu BiH.

U nastavku aktivnosti po ovom predmetu, SIPA je u četvrtak Tužiteljstvu BiH dostavila Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počiniteljima protiv 15 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo organizirani kriminal, u vezi s kaznenim djelom nedozvoljen promet akciznih proizvoda, a sve u vezi s neovlaštenim prometom duhanom, priopćeno je iz SIPA-e.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.