U Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu održana božićna tematska izložba | Jabuka.tv

U Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu održana božićna tematska izložba

U organizaciji Hrvatskog kulturnog doma, u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu u petak je održana božićna tematska izložba umjetničkih radova i rukotvorina na temu ”Božićne jaslice”, a također je održan i recital božićnih pjesama koje su pristigle na natječaj za ovu izložbu. 

Izložbu je prigodnim govorom otvorio gradonačelnik Širokog Brijega, Miro Kraljević.

Kad smo imali izložbu 43 polaznika tečaja slikanja, tada je prvi put objavljen javni poziv za ovaj natječaj i ovime smo svima dali priliku da izlože i predstave svoje radove i pjesme na božićnu temu. Ideja je dobra, zadovoljan sam pristiglim prijavama, a pogotovo što smo mladima pružili priliku da pokažu svoj talent. Radovi će biti izloženi do 10. siječnja 2014. godine”, rekao je za portal Jabuka.tv, ravnatelj Hrvatskog kulturnog doma Srećko Slišković. 

bozicna_izlozba_narodna_knjiznica_siroki_1

bozicna_izlozba_narodna_knjiznica_siroki_2

bozicna_izlozba_narodna_knjiznica_siroki_3

bozicna_izlozba_narodna_knjiznica_siroki_4

bozicna_izlozba_narodna_knjiznica_siroki_6

miro_kraljevic

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


Nema komentara

  • moram jednu stvar reći…. MOLIM VAS produžite radno vrijeme knjižnice… svugdje knjižnice rade od 08:00 pa do 21:00. ako nema radnika, zaposlite volontere među studentima… i napravite kućni red, da se bude tiho unutra, da se može koncentrirati na učenje ili u miru čitati. LP

Komentiraj: