U Mostaru veliki rock spektakl ”The Beatles Symphony Rock Tribute”

Simfonijski orkestar Mostar upriličit će veliki rock spektakl  pod nazivom ”The Beatles Symphony Rock Tribute”.

Ovaj spektakl posvećen je liverpoolskoj legendarnoj skupini povodom 60 godina slušanja pjesama jednog od najkomercijalnijih, najpopularnijih i najuspješnijih sastava u povijesti rock glazbe.

Publika na mostarskom stadionu Kantarevac, u srijedu, 8. rujna, imat će priliku čuti 50 pjesama, čiju orkestraciju potpisuje maestro Igor Tatarević, koji će svirati klavir i istovremeno ravnati ansamblom sastavljenim od 80 glazbenika.

Na koncertu sudjeluje sedam vokalnih solista, osam pratećih vokala, zbor od 25 članova, rock band i veliki sastav Simfonijskog orkestra Mostar. Specijalni gost na gitari je britanski veleposlanik u BiH Matthew Field.

Simfonijski orkestar Mostar sastavljen je od glazbenika iz različitih gradova BiH, Hrvatske i Srbije. Kao i na svim velikim spektaklima koje priređuje Simfonijski orkestar Mostar za dobru interakciju s publikom pobrinut će se moderator koncerta Boris Čerkuč.

Početak koncerta je u 19:30 sati, a ulaznice po simboličnoj cijeni od 10 KM su u prodaji svakim radnim danom od 13:00 do 20:00 sati
na porti u Kosači.

Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 063/940-584.

10 komentara

  • koncert je najavljen kao besplatan da bi sada bio ” po simboličnoj cijeni” od 10 KM. nas troje simbolično 30 KM. Sve u redu ali mora li sve laž biti.

    • Ne sjecam se da je bio najavljen kao besplatan, mozda mislis na koncerte u sklopu Open City Mostar? Oni svi jesu besplatni. Ovo ne vjerujem, ne spada pod Open City Mostar, puno je ovdje organizacije i obrazovanih glazbenika na dnevnici da bude besplatno… Uostalom, cijena je vise nego normalna, dapace, za ovakav spektakl i jest simbolicna.

  • Veoma spektakularno. Uistinu nesvakidašnji spektakl za pamćenje. U odnosu na praktički i više nego maltene, eto, samo simboličnu, kao takvu, minornu cijenu ulaznice.

  • U Mostaru svaki dan ima nešto od kulturnih događaja, a ima i u drugim okolnim gradovima! Bravo za trud svima koji sudjeluju u kreiranju sadržaja!

    • Valjalo bi možda uvesti RTV HB 2, samo za kulturu, nešto kao HTV 3. Nije problem, našla bi se i koja ekstra markica.

    • E, za to je već potreban jedan diplomirani žitelj. Što pak iziskuje vrijeme, marljiv i uporan rad, trud i ostale notorne mukotrpnosti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.