U Mostaru proglašena elementarna nepogoda, poziv vlasnicima mehanizacija da se uključe u čišćenje

Na izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite Grada Mostara, koja je danas održana pod predsjedanjem gradonačelnika Grada Mostara Ljube Bešlića, proglašeno je stanje elementarne nepogode, javlja Bljesak.info

Sa stožera je upućen poziv svim vlasnicima strojeva i mehanizacije da se jave brojeve telefona: 036 334 294 i 036: 334 295 kako bi se angažirali na raščišćavanju snijega i normaliziranja prometa u gradu.

Ovim putem pozivaju se i svi povjerenici mjesnih zajednica da se također jave na navedene brojeve telefona kako bi se uključili u organizaciju dodatne aktivnosti čišćenja snijega i normaliziranja stanja na terenu.

Također pozivaju se svi građani, vlasnici poslovnih prostora da se aktivno uključe u čišćenja snijega ispred ulaza zgrada, kuća i poslovnih objekata, a bit će im putem povjerenika MZ osiguran i određeni broj lopata za čišćenje snijega.

Sve gradske komunalne službe i danas će se angažirati na čišćenju snijega s prometnica, posebice na prilazima bolnicama, domovima zdravlja, pekarnicama i drugim važnijim objektima kao i na omogućavanju pristupa ekipama koje rade na popravku elektroenergetskih postrojenja, navedeno je iz Stožera Civilne zaštite Grada Mostara.

Tijekom jutra probijali smo se po kvartovima Mostara, a zaprepašteni građani i očigledno uplašeni požalili su se kako u trgovinama ponestaje kruha, nema ni jaja, brašno, šećer, kvasac, sol i slični proizvodi masovno su se kupovali i nestajali s polica

Kako su nam čitatelji javili, mnogo je kvartova kroz koje grtalica nije ni prošla, tako da obavještavamo građane koji uslužni objekti rade. S Bijelog Brijega čitateljica nam je javila da su Namex i Mercator otvoreni. (Bljesak.info)

(www.jabuka.tv)

 

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.