U Mostaru parkirao na pješačkom prijelazu i nije se pomaknuo ni osobi s invaliditetom

Fotografije ružnog i zaprepašćujućeg događaja koji se u utorak dogodio u Mostaru na svom je Facebook profilu podijelio predsjednik Hrvatske republikanske stranke (HRS) Slaven Raguž.

Šokiran onime što je vidio Raguž je kratko prokomentirao ovaj događaj.

Naime, vozač Audija parkirao je vozilo na pješačkom prijelazu, zapriječivši tako prolaz osobi s invaliditetom.

Međutim, to nije sve. Automobil dubrovačkih registracijskih oznaka nije sklonjen ni unatoč tomu što je vozač bio u njemu, do je žena čekala da joj se oslobodi prolaz.

Parkiralo… neće da se skloni iako je upaljen i u njemu ima netko… gospođa s kolicima čeka… i tako jedno 20ak minuta… i ode.

Posted by Slaven Raguž on Tuesday, 4 June 2019

(www.jabuka.tv)


14 komentara

 • Umišljena zatucana Osoba vjerovatno nije ni svjesna šta je napravila.On živi u nekom svom svjetu i misli kako netko gleda njegov audi.

 • Nisam za NASILJE
  Ali treba mu izbušit gume jer ON/ONA PROVODI NASILJE NAD INVALIDOM.
  Da se ovo meni desi bilo bi krvi do kolina a ja u zenicu.

 • Kažu nema države… ima ima.
  Kažu nema zakona… ima zakona.
  Ono što mi nemamo su KAZNE i strah od kazni. Postoje u zakonu definirane kazne ali nitko ti to ne ferma ovdje, počevši od policije, do roditelja, preko poduzeća i sve do politike. Svak može radit šta hoće, može se evo invalidima pričit prijelaz, može se davati mito i da je korupcija nešto normalnije od poštenog posla, može se sređivat sve što poželiš, može se završavat fakultet bez polaganja ispita, mogu se kršiti osnovna radnička prava i biti heroj jer si se time obogatio, možeš biti predsjednik Hrvata u Hercegovini i da se ništa bez tvoje dozvole ne smi uraditi ko da si Staljin a ne sluga svoj narodu, možeš švercat koliko te volja, možeš kršiti sve postojeće i nepostojeće prom. znakove kako te volja, možeš bacat smeće di poželiš, jebeš kante i kontejnere, možeš otić u školu i jebat mater nastavniku što je tvom parazitu dao keca, možeš gradit zgradu bez dozvole i bez praćenja stručnih uputa jer je to ‘skupo’, možeš radit šta god želiš. Kazne postoje tamo za one glupo narode poput Njemaca, Švicaraca, Skandinavaca itd.

 • Ovo dubrovački župan vraća Čoviću za ono parkiranje u Dubrovniku. Šalu na stranu ovo je primjer nekulture i bahatosti ali zar predsjednik jedne stranke nema pametnijeg posla nego da fotografira pogrešno parkirane aute

  • Ovo je viuše primjer ne snalaženja seljaka u gradu a ima audija možda i brzu diplomu,.Ali znanje se ne može kupiti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.