U Mostaru održano natjecanje za najboljeg barmena u BiH

Miloš Škrga proglašen je za najboljeg barmena za 2023. godinu na vrhunskom nadmetanju koje je održano u mostarskom clubu “Charlie”, a koje je okupilo barmene iz cijele BiH.

Njegov izuzetni talenat i virtuoznost doveli su ga do vrha, kreirajući najkreativniji i najbolji Gentleman Sour, naglasili su organizatori.

Natjecanje, čiji je sjaj privukao istinske majstore miješanja pića i one koji teže postati takvi, predstavljalo je vrhunsku scenu barmenskog umjetničkog izraza.

Među natjecateljima iz čitave Bosne i Hercegovine, Miloš Škrga se uzdigao iznad ostalih, ocijenjen od strane stručnog suda kojeg su činili Oliver Krešić, brand manager Jack Daniel’s za Bosnu i Hercegovinu, Denis Memić, vlasnik MD barmenske akademije iz Sarajeva i Igor Nuždić, prošlogodišnji nositelj titule najboljeg.

Igor Vranješ i Željko Galić zauzimaju drugo i treće mjesto. Njihova umijeća u pripremi i miješanju pića, te posluživanju na jedinstven način, demonstrirala su da su istinski virtuozi svog zanata.

Gentleman Sour by Gentleman Jack nije samo natjecanje, već pravo barmensko remek-djelo, prvo ovakvog tipa u BiH, navode organizatori.

Natjecatelji su izazvani stvaranjem autentičnog prizvuka klasičnom whiskey souru, koristeći Gentleman Jack.

Tri najbolja barmena osvojila su vrijedne nagrade i vrhunsku edukaciju.

(www.jabuka.tv)