U Mostaru održana druga CEO konferencija

U subotu je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru održana druga po redu CEO konferencija.

Iza ove konferencije stoji tim studenata s Ekonomskih fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta Džemal Bijedić, pod mentorstvom profesora i idejnih začetnika konferencije iz Sarajeva. Cilj konferencije je motivirati studente da ne pristaju na prosječnost.

Studenti su imali priliku poslušati predavanja uspješnih poduzetnika, zaposlenika, poslodavaca iz raznih sektora gospodarstva. Kroz svoja predavanja predavači približavaju trenutnu situaciju u gospodarstvu studentima te otkrivaju tajne svojih zanata i ključne korake koje su ih dovele do današnje pozicije uspješnih ljudi.

Predavači ovogodišnje CEO konferencije bili su: Andrej Vištica- triatlonac; Bojan Čerkuč – JP Hrvatske telekomunikacije Mostar, Ana Ćavar – ModaMo.info, Mladen Andrić – Perutnina Ptuj, Ivana Marić – politička analitičarka, Antonela Blaškić – poduzetnica, Adnan Topić – Coca Cola.

Konferencija je završena s panel diskusijom na temu: ”Socijalno poduzetništvo”.

150 studenata je imalo priliku poslušati na cjelodnevnoj konferenciji poslušati životne priče vrijednih govornika, postavljati pitanja i sudjelovati u raspravi.

CEO konferencija se ove godine održava u četiri zemlje i osam gradova, a ova u Mostaru bila je prva u ovom nizu. O ostalim konferencijama više možete doznati na ceokonferencija.com.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Lijepo je vidjeti barem dio poduzetnika koji ili su sa idejom došli ili im je došla odnekuda.samo ne znam otkud ovaj iz Coca-Cole.zadnjih godina nemaju nekih uspjeha….ali u svakome u slučaju situacija je pozitivna….. Još da je pronaći našim mladićima i djevojkama na vrijeme posao…..ali to je ipak neka druga prica.priča tako reći sa one strane medalje ili možda bolje napisati ma to je ono sa one druge planete……znanje je uistinu velika moć…..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.