U Mostaru izboden mladić, u Konjicu muškarac i žena sletjeli automobilom u Neretvu – Jabuka.tv

U Mostaru izboden mladić, u Konjicu muškarac i žena sletjeli automobilom u Neretvu

U srijedu 30. rujna oko 21 sat, u PS Mostar Centar je prijavljeno da se na dijelu ceste između novog kružnog toka u Zaliku i željezničkog mosta nalazi nn osoba koja otežano hoda i doziva u pomoć.

Na lice mjesta odmah su upućene patrole policije koje su dojavile da se radi o mlađoj muškoj nn osobi, koja je u polusvjesnom stanju, a u predjelu stomaka krvari. Ozlijeđeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu Južni logor, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede. Obavješteni djelatnici Sektora kriminalističke policije i nadležni tužitelj, te izvršen očevid.

Oko 1:30 sati u PS Mostar Centar pristupio je M.A. (1961) koji je izjavio da je ozlijeđena osoba njegov sin M.A. (2001). Poduzimaju se sve potrebne mjere na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a HNŽ, a neslužbeno se doznaje da je mladić ozlijeđen nožem.

Isti dan oko 20 sati, u PU Konjic je prijavila muška osoba da je na cesti za Spiljane pronašla nn osobu sa ozlijedama. Na lice mjesta upućena je patrola policije PS Konjic, koja je utvrdila da se radi o A.D. (1966) iz Konjica, a koji je bio mokar i ozlijeđen.

Pripadnicima policije izjavio je da su on i A.Đ. (1992) iz Konjica imali prometnu nesreću u kojoj su vozilom sletjeli u rijeku Neretvu, te da je vozilom upravljala A.Đ. koja se nije uspjela izvući iz vozila.

Foto: Avaz – Na mjesto nesreće izašlo je više policijskih djelatnika

Patrole policije su obišle teren i na oko 2 km od mjesta pronalaska navedene osobe pronašli tragove vozila koje je sletjelo u rijeku, ali zbog slabe vidljivosti nisu uspjeli pronaći ni osobu ni vozilo. A.D. je nakon ukazane pomoći u bolnici Konjic upućen na daljnje liječenje u Mostar. Upoznat nadležni tužitelj, a poduzimanje svih potrebnih mjera je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Za protekla 24 sata, iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirano je osam prijava, od čega na području Čapljine tri, na području Mostara dvije, na području Konjica dvije i na području Stoca jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Konjica.

Zabilježene dvije prometne nesreće, jedna na području Mostara, a jedna na području Konjica.

(www.jabuka.tv)