U Mostaru 12. listopada Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje”

U Mostaru će se 12. listopada 2018. godine održati edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”. To je projekt koji organizira kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji sa Poliklinikom Vitalis.

Druženje će se održati u novoj zgradi poliklinike u 18:00. Ginekolog Dejan Tirić govorit će o temi ”Trudnoća po tjednima”, pedijatar hepatogastroenterolog Teo Tomić o temi ”Bebina prva hrana”, te medicinska sestra Marija Drljević o temi ”Prvo dojenje”.

Govorit će se i o temama: ”Dugotrajni učinci suplementacije na zdravlje majke i djeteta”, “Kako olakšati nelagodu prilikom rasta novih zubića” i “Velika pomoć za male stomake”.

Pored edukativnih predavanja, bit će predstavljeni brendovi sponzora i partnera druženja. Trudnice će također dobiti poklon vrećice sa promotivnim materijalom, časopis Roditelj čiji je izdavač kompanija Sfera, te promotivni materijal klinike.

Pored toga, tu su nagrade i poklon paketi sponzora i partnera. Za svaku prisutnu trudnicu Poliklinika Vitalis osigurala je poklon kupon sa 50% popusta na pregled.

Sponzori su: Pampers, Geneplanet sa brendom Nifty, Bijasko sa brendom Curaprox, Euromand sa brendom Aptamil, A-Twin sa brendom Child Life, Ewopharma sa proizvodima Bio-gaja, Berlin Chemie sa brendovima Anaftin Baby, Espumisan i Lioton.

Partneri: Medimpex sa brendovima Mollers i Relax maternity, Sarajevski kiseljak sa brendom MG mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S, te Nobel.

Inače, kompanija Sfera izdaje jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH, Roditelj. Časopis je namjenjen majkama i njegov cilj je da educira, informira i savjetuje.

Shodno uspješnoj suradnji sa stručnjacima, doktorima i majkama, nastala je ideja za realizacijom ovog projekta. Poliklinika Vitalis najmodernija je privatna zdravstvena ustanova u široj regiji koja svojim pacijentima nudi najmodernije dijagnostičke pretrage i preglede.

Nakon Mostara, slijedi druženje u Sarajevo u suradnji sa Poklinikom Sunce Agram, te u Banja Luci sa Poliklinikom Medico S. Edukativno druženje će se održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.