U Ljubuškom ponovno pronađeni zasadi indijske konoplje

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, MUP-a ŽZH, sukladno operativnim saznanjima nastavljaju sa provođenjem operativno-taktičke akcije kodnog naziva ” List “.

U ponedjeljak 3. kolovoza 2015. godine nakon ishođenja naredbe za pretres izdane od Općinskog suda Ljubuški, policijski službenici ove Uprave policije su izvršili pretres obiteljske kuće u ulici Međugorskoj u Ljubuškom vlasništvo osobe inicijala I. P.

Prilikom vršenja pretresa pronađene su četiri zelene stabljike koje svojim izgledom asociraju na stabljiku Indijske konoplje.

Osobi je izdana potvrda o privremenom izuzimanju zelenih stabljika, lišen je slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 238. KZ F BiH.

Operativno-taktička akcija kodnog naziva ”List” se nastavlja provoditi, o svim rezultatima će javnost biti blagovremeno izvješćena.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvješćivan dežurni Županijski tužitelj u Širokom Brijegu, priopćeno je iz Uprave policiej MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

 

7 komentara

Komentiraj: