U Ljubuškom otvoren najveći Namexov prodajni centar

Najveći hercegovački trgovački lanac Namex u subotu je u Ljubuškom otvorio svoj najveći prodajni centar.

U sklopu modernog Prodajnog centra nalazi se hipermarket Namex, a svoja vrata kupcima su otvarili i trgovina sportske opreme Sport Reality, trgovina mobilnih uređaja Mobil shop, ured Hrvatske pošte Mostar, ljekarna Biopharm, igraonica za djecu te Caffe-slastičarna.

Prodajni centar nalazi se u Ulici Stjepana Radića, a prostire se na 1.500 četvornih metara gdje su kupci prvoga dana mogli ostvariti popuste i do 50 posto. Također, za sve posjetitelje priređen je roštilj i glazba uživo te zabava za djecu kao i nagradna igra.

Namex će u 2017. godini proslaviti jubilarnu 10. obljetnicu od osnutka, a ova tvrtka je član Nakić Grupe koja uključuje poduzeće za distribuciju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda na razini cijele BiH Lukas TP Nakić, punionicu izvorske vode Leda te pekaru Nam-pek.

”U tri desetljeća uspješnog poslovanja u sektoru trgovine, a od nedavno i proizvodnje – Nakić grupa bilježi stalni rast i predstavlja pouzdanog poslovnog partnera na području cijele Bosne i Hercegovine, uposlivši oko 550 osoba”, istaknuto je na ceremoniji otvaranja.

(www.jabuka.tv)