U lancu prostitucije voditeljice i manekenke

Policija u Bukureštu trenutno ispituje 33 žene od kojih su mnoge poznate javnosti, zbog sudjelovanja u lancu prostitucije u sklopu kojeg su zarađivale i do 10.000 funti po večeri.

Više o 10.000 eura po večeri zarađivale su poznate voditeljice i manekenke.

Velik broj rumunjskih TV postaja našlo se usred skandala nakon što je više od 30 voditeljica i modela uhićeno u sklopu istrage lanca elitne prostitucije.

Policija u Bukureštu trenutno ispituje 33 žene od kojih su mnoge poznate javnosti, zbog sudjelovanja u lancu prostitucije u sklopu kojeg su zarađivale i do 10.000 funti po večeri, javlja Daily Mail.

Protiv sedam žena podignuta je optužnica, jedna je pobjegla u Dubai, a još 25 žena je pod istragom. U lanac prostitucije je, kažu u policiji, bio upleteno još 30 žena.

Organizator lanca je klijentima naplaćivao 1.500 samo za upoznavanje s poznatim osobama, prenosi Dnevnik.hr.1 komentar

  • Zašto po ovakve vijesti morate ići u Bukurešt, kada ovo imate i u svome dvorištu? Pa opće poznata stvar je korištenje elitne i bilo kakve prostitucije od strane mnogih naših vrlih gospodarstvenika, političara i mnogih “uglednih” članova našega društva. To što nemate novinarske ili bilo kakve druge hrabrosti da se posvetite ovoj, ili bilo kojoj drugoj gorućoj temi društva, govori o vama samima sve. Uglavnom se pisanje svelo na naručene priče političkih dnevnih moćnika koje se dobro naplate i od kojih ugodno žive. Pa što je je nego prostitucija?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.