U komercijalnoj ponudi HOME.TV – nova usluga HT Eroneta

Najnovija usluga HT Eroneta HOME.TV predstavlja drukčiji odnos korisnika prema televiziji i nudi mnoge sadržaje posve nove na tržištu.
HOME.TV je multimedijalna usluga koju čine: digitalna televizija, snimalica, videoteka, radio postaje, tv vodič, youtube, facebook itd.
Osnovni paket, koji mjesečno bez PDV-a košta 14,90 KM sadrži 50 digitalnih kanala, visoke rezolucije, glazbenih, sportskih, dječjih, zabavnih, dokumentarnih i informativnih sadržaja. Za one koji žele više, u ponudi je i Plus paket.
HOME.TV nudi korisnicima pregled sadržaja usluge preko jednostavnog sučelja.
TV vodič omogućava pronalaženje programa i pristup podacima o programu tj. pojedinostima i sažetim informacijama o bilo kojoj emisiji, filmu, seriji … koji se emitiraju na jednom od kanala.
Kako bi roditelji zadržali kontrolu nad programima koje gledaju njihova djeca, tu je mogućnost zaključavanja sadržaja.
Od sada korisnici HOME.TV usluge nemaju potrebu unajmljivati filmove u videotekama. HOME.TV nudi kućnu videoteku odnosno uslugu koja omogućava gledanja filma u vremenu kojeg odabere korisnik, a unajmljeni sadržaj može pregledavati u narednih 24 sata, neograničen broj puta.
Kako bi korisnici mogli planirati svoje vrijeme, usluga nudi i Snimalicu, koja služi za snimanje sadržaja izborom u TV vodiču. Snimljeni sadržaj se može pregledati u određenom razdoblju neograničen broj puta.
Pojedini kanali imaju i kontinuiranu snimalicu te korisnici mogu pregledati propušteni program unatrag 48 sati.
Uz mogućnost jednostavnog pristupa uslugama Youtube i Facebook, tu je i bogat izbor radio postaja koje se mogu slušati preko tv-a.

Više informacija o usluzi HOME.TV, korisnici mogu dobiti na www.hteronet.ba, besplatnom telefonu 0800 88 888 ili u HT Eronet prodajnim centrima.

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.