U kolicima hodočasti s prijateljima iz Livna u Međugorje

Šestero mladih iz Podhuma kod Livna ide na hodočašće Kraljici Mira u Međugorje, a među njima je i Jozo Klišanin, koji je u kolicima.

Ovo hodočašće predstavlja jedno duhovno putovanje za nas, a ne samo fizičko kretanje. Mi želimo poslati poruku nade i vjere, želimo pokazati kako duhovne i fizičke prepreke mogu biti prevladane uz podršku i nepokolebljiv duh.

Naše putovanje pokazuje kako se međusobna pomoć i razumijevanje može pretvoriti u snagu koja nadmašuje sve tjelesne ograničenosti, rekla je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu jutro, a očekuju kako će stići u Međugorje u petak oko podne.

Uputili smo se našoj Majci, Kraljici Mira s osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišeno. Planiramo se ispovjediti, sudjelovati ma misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u svoje ime da svake godine najmanje dva puta dolazim u Međugorje i ne mogu riječima opisati koliko puta mi je pomogla Majka Marija i koliko mi je puta uslišala molitve. Mislim da će se složiti sa mnom i moji prijatelji kad kažem da je dolazak u Međugorje nešto neopisivo i da bi svaki vjernik trebao posjetiti Međugorje i kako će tako saznati zašto je neopisivo riječima, kazala je Jelena Roguljić.

Biskup Palić o fenomenu Međugorja: Vatikan se novim normama nada zaključku

(www.jabuka.tv | Foto: Radiopostaja Mir Međugorje)

10 komentara

  • Duh covjeka na kolicima ide u susret Majci Bozjoj i Isusu.
    Kolica i tijelo idu “prevarantima” koje ti komentatoru jedino vidis.
    Zatvori na cas oci i zamisli da ti sam kao invalid sjedis na kolicima i da ljudi poput tebe komentatora skrecu pogled od tebe u nelagodi i zurno odmicu.
    Gdje bi onda trazio utjehu?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.