U kinu Borak započela digitalna projekcija filmova

U Širokom Brijegu upriličeno je svečano otvaranje kina Borak i digitalna projekcija filma ”Sjevernjak”.

Kino Borak u proteklom razdoblju modernizirano je u cilju promocije filmske umjetnosti. Uvjeti koji su stvoreni omogućili su svim filmoljupcima premijere najboljih ostvarenja koji stižu iz svijeta filma.

Grad Široki Brijeg, uz podršku i Županije Zapadnohercegovačke, u proteklom razdoblju uložio je oko 120.000 KM proračunskih sredstava za modernizaciju kina i stvaranja svih potrebnih uvjeta.

Pored otvaranje i projekcije filma ”Sjevernjak” u četvrtak, 26. travnja, očekuje nas premijera filma Top Gun: Maverick u 20:00 sati.

Dugo očekivani i jedan od najboljih filmova bit će prikazan na širokobriješkom filmskom platnu. Prikazivanje je planirano od četvrtka do nedjelje.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

 • Sve pohvale, ovo je ono sto treba našem gradu. Također bih se nadovezao još da se svi potrudimo malo oko parkinga , smeća , kulture u prometu Itd… sigurno smo grad za poželiti. Pomozimo da nam bude svima dobro. P.s. Samo nemojte spominjati stranke i politiku ikakvu i njima će biti gore kad ih se ne spominje na kavi jednostavno ko ih je…e. Skontat će s vremenom da nisu nizašto da narad može bolje i bez njih

 • Odlična stvar!

  Sad će mladi upijati američku propagandu (LGBT, multikulturalizam, promiskuitetnost, materijalizam…) u još boljoj kvaliteti!

  • A ne, upijat ce katolicki fundamentalizam, masovno zaglupljivanje, religijsku indoktrinaciju, zadrtost i neobrazovanost da ih Crkva i HDZ sto lakse kontroliraju i drze sto je moguce zaostalijim

   • Anonima budi to što jesi ako ti se sviđa a nas ostavi na miru nek budemo ono što se nama sviđa a ti prati ono pto Je g. Kane nabrojao kad ne znaš bolje.

  • Od toga ne mozes pobijeci, mozes se samo ograditi i pokusat djecu sacuvat…kino kao kino nema veze s tim..izbor filma ima, nadam se da se nece samo prikazivati blockbusteri da ce bit i kvalitetnijih filmova

 • Ajde sada da se proba urediti Borak i ovaj biser rijeka Lištica, mislim na ovaj gornji tok, zašto se ne bi napravio jedan park na otoku preko puta groblja Sajmište, idealna lokacija je ono, treba onu stazu od restorana do Lončarevi njiva održavati i čistiti smeće, pa je li problem ovima iz Čistoće jednom tjedno pokupiti otpad u Borku, ova naša rijeka je biser ali ga mi sami uništavamo.

 • Bogu fala! Malo pomalo Široki napreduje. Nadam se da ce i kultura građan poci na vislju razinu. Poput ne bacanja otpada na ulici, lomljenja drveca i sl

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.