U jeku zime: Svi beskućnici u domeni Minoresa zbrinuti

“Obavještavamo javnost kako su svi beskućnici u domeni Minoresa uredno opremljeni i posjećeni u ovom hladnom zimskom razdoblju”, kažu iz organizacije Minores za Jabuka.tv.

“S obzirom na to da nam stižu još veći minusi, trudimo se svakodnevno obići i opremiti naše korisnike toplom hranom i napicima. Ukoliko uočite ili prepoznate osobu nalik beskućniku, apeliramo da pomognete, djelujete i ne okrećete glavu! Svakako nam se obratite kako bismo pomogli”, navode iz organizacije Minores.

Iz organizacije navode i kako je jedan beskućnik, nažalost, zdravstveno ugrožen i u tijeku je proces prikupljanja papirologije i financijskih sredstava za njegovo smještanje u dom za stare i nemoćne.

“Ovim putem zahvaljujemo svim ljudima koji su nas razumjeli i pomogli u rješavanju otežanih okolnosti vezanih za njegovo tjelesno i psihičko stanje. Nadamo se kako neće biti treća žrtva društvenoga i socijalnoga nemara otkako Minores postoji”.

Što se tiče socijalno ugroženih obitelji, Minores je povećao pakete, odnosno opremu higijenskim i prehrambenim namirnicama. Obilasci su češći nego što je bila dosadašnja praksa. Nekolicina socijalno ugroženih obitelji za kratkoročno vrijeme je dobila i drva za ogrjev. Pošto zima još nije u punom jeku, ukoliko netko može ili želi pomoći u vidu drva ili drugih sredstava za grijanje, molimo da se javi na našu Facebook stranicu, priopćeno je iz organizacije Minores.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Svi trebamo pomagati sirotinji. Ali treba pomoć pružiti crkva jer je PREBOGATA SA NEKRETNINAMA NOVCEM ZLATOM itd. Sramota je vidjeti biskupe u luksuznim autima i pivskim trbusima. Slava BOGU NA NEBESIMA.

  • Ajmo biskupi dajte novca prodajte luksuzne limuzine i zlato iz crkve i dajte to sirotinji. Vama novac ne treba. To vas uči SVETO PISMO da trebate skromno živjeti.

Komentiraj: