U Grudama niče nova stambena zgrada – Jabuka.tv

U Grudama niče nova stambena zgrada

Stanogradnja u BiH, čak i u uvjetima pandemije izazvane koronavirusom, nastavila je trend rasta iz ranijih godina. Prema podacima Agencije za statistiku BiH, u srpnju je brој izdаtih оdоbrеnjа zа grаđеnjе bio veći za 10,4 posto u odnosu na srpanj prošle godine, a zabilježeno je i povećanje brојa prеdviđеnih stаnоvа zа grаdnju.

U Bosni i Hercegovini je u prvom polugodištu ove godine izgrađeno 1.245 stanova, što predstavlja rast za 6,1 posto u usporedbi sa istim vremenom lani, prenose Grude-online.com.

Stanogradnju u Hercegovini prati sličan trend kao u BiH.

Kad su u pitanju Grude, u posljednje tri godine izgrađene su tri stambene zgrade u kojima su gotovo svi stanovi već pronašli nove vlasnike.

Ovih dana je u ulici Silvije Strahimira Kranjčevića u Grudama započela gradnja još jedne stambene zgrade.

Nova zgrada imat će 22 stana površine od 50 do 90 kvadrata te 13 podzemnih garaža, a prve stanare bi mogla primiti do kraja 2021. godine.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Stigla humanitarna , stigli milioni , poslo mmf … posto po kvadratu? hoce li gradic ista subvencionirat kupcima ili cete i to zataskat..pa po punoj cjeni i stambeni kredit po najvecoj kamatnoj stopi … lopovluk na lopovluk.. fini neki gradonacelnik… ili Radoncic i Bakir peru novce preko Violete i Grafotiska…bas posteni i fini neki ljudi…. GAZDE…😉

  • ne znam zašto je senzacija gradnja obične zgrade u grudama, pa se prenosi vijest o tome? i pri tome jako loša vizualizacija a i zgrada…

  • U sirokom cjena stana kao u mostaru… Zasto nema vise zainteresiranih za izgradnju ili nece sebi da ruse cjenu kvadrata?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.