U Gorici se gradi sportski centar u vrijednosti od preko 100.000 KM

Mještani Gorice idu u projekt izgradnje sportskog centra.

Nakon dugo godina traženja najkvalitetnije lokacije, došli su na ideju napraviti sportsko igralište na lokalitetu Grabarje, dosadašnjem odlagalištu otpada, a sve u cilju okupljanja mladih ljudi u pozitivnom okruženju baveći se sportom, čime će biti zadovoljeni odgojno, edukativni, zdravstveni te humanitarni aspekti.

Sportski centar se prostire na više od 2.000 m2 površine i vrijednosti preko 100.000 KM.

Kako su naglasili, važnost projekta je tim veća što Gorica nema sportsko igralište, a lokacija na kojoj će biti sportski centar je zadnjih 40 godina služila kao odlagalište otpada.

Osim toga, izmaknuta je od magistralne ceste i naselja, a ima asfaltni pristup, blizinu rasvjete, struje i vode, te velikog parkirnog prostora pokraj crkve.

Sportski centar služit će za organiziranje raznih sportskih i ostalih manifestacija za mjesto i župu.

Ono najvažnije od svega je to da naša djeca, naša budućnost pa i mi odrasli dobivamo jedan sportski teren kojim će se služiti generacije iza nas, poručili su.

Sportski centar će sadržavati:

  • Malonogometno multifunkcionalno igralište (40m x 20m)
  • Boćarsko igralište s četiri linije (28m x 13m)
  • Dvije svlačionice + sanitarni čvor
  • Igralište za najmlađe (dječja igraonica)

Izrađena je aplikaciju pomoću koje u svakom trenutku možete vidjeti tko su donatori i koliko su blizu realizaciji projekta. Link: Sad je vrime!

Pokažimo jedinstvo koje je uvijek krasilo naše mjesto, našu župu i svi skupa učinimo jedan mali korak za ljepšu budućnost. Veliko hvala donatorima zemlje, mještanima na podršci, na bezuvjetnom angažmanu kako bismo došli do ovog gdje smo danas sa željom da uspješno proslavimo svečano otvaranje, poručili su iz MZ Gorica.

(www.jabuka.tv | Foto: Gorica)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.