U Galeriji SUM-a otvorena izložba profesora Akademije likovnih umjetnosti

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg u petak je u Galeriji Sveučilišta u Mostaru otvorio izložbu radova profesora Akademije likovnih umjetnosti SUM-a pod nazivom “Ubi concordia, ibi victoria”.

Herceg je tom prigodom istaknuo kako Sveučilište u Mostaru svojim razvojem postavlja standarde drugim sveučilištima, čak i na europskoj razini, objavili su iz Vlade HNŽ-a.

Rukovodstvu SUM-a, na čelu s rektorom Zoranom Tomićem, kao i svim djelatnicima upućujem iskrene čestitke kako na realiziranju projekta Galerije i Tiskare, tako i niza drugih projekata koji su Sveučilište pozicionirali na razinu europskih visokoobrazovnih institucija. Također, upućujem i srdačne čestitke kolegama sveučilišnim profesorima za djela koja su danas izložena široj javnosti, kazao je Herceg.

Dodao je kako Vlada HNŽ-a prepoznaje rad mostarskog Sveučilišta te da će i u buduće poticati njegov napredak.

Vlada HNŽ-a, prepoznaje i podupire rad i razvitak Sveučilišta, a i u konkretnom je slučaju značajno financijski pomogla uređenje i opremanje ovih prostora. Tako će biti i u buduće, a sve s ciljem poticanja napretka i stvaranja društva znanja koje će jamčiti bolju i sigurniju budućnost svakom pojedincu, kazao je predsjednik Herceg proglasivši izložbu otvorenom.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.