U Europi počelo kliničko ispitivanje četiri lijeka protiv koronavirusa – Jabuka.tv

U Europi počelo kliničko ispitivanje četiri lijeka protiv koronavirusa

U nedjelju je u najmanje sedam europskih zemalja počelo kliničko ispitivanje četiri eksperimentalna lijeka protiv koronavirusa na ukupno 3.200 pacijenata, objavilo je u nedjelju francusko ministarstvo zdravstva.

Četiri lijeka koja će biti ispitana na velikom broju pacijenata su Remdesivir, Lopinavir u kombinaciji s Ritonavirom, a potonji se može kombinirati s Beta interferonom i hidroksiklorokinom, navodi se u priopćenju INSERM-a, krovne organizacije za medicinska istraživanja u Francuskoj, prenosi AFP.

Remdesivir je eksperimentalni antivirusni lijek koji je prethodno testiran za liječenje ebole.

Razvila ga je velika biotehnološka kompanija Gilead Sciences, a na njemu radi od 2009.

(Fena)


1 komentar

  • U ISČEKIVANJU LIJEKA!
    Biosenzorijalna analiza vibratorne osobine (frekvencije) kojom se bavim pokazuje da bilo koji učinkoviti lijek za osobe zaražene virusom Covid-19 mora posjedovati energessko – vibratorno svojstvo zrcalno suprotstavljeno vibratornoj životnoj osobini virusa Covid -19.
    Biosenzorijalnom se analizom bavim već desetlječima u svrhu savjetovanja i samoliječenja. Prema mojoj spoznaji, zrcalnu frekvenciju koja poništava životnu energiju covid-19 ima list biljke Origano koja se upotrebljava kao začin (ispitan uzorak porijeklom iz Turske).
    Drugo je alternativno rješenje, u isčekivanju pronalaska lijeka, primjena radionike, postupka kojim se na zaraženoj osobi primjenjuje zrcalna frekvencija onoj covida-19 virusa kako bi se postiglo uništenje virusa.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.