U četvrtak Vintage Party u Mepas Mallu

Želite barem na jedan dan doživjeti glamur i blještavilo zlatnog doba Hollywooda? I ove godine Vintage Party ponovo će oživjeti modu zlatnog doba!

U četvrtak, 17.12. prvi kat Mepas Malla pretvorit će se u vintage oazu, gdje će sve dame imati priliku uživati u pin up radionicama šminke i frizure, te naučiti sve trikove nanošenja savršenog tuša i neodoljivog crvenog ruža.

Sve posjetiteljice imati će priliku prepustiti se vitruoznim rukama ekipe iz Red Carpet 2 koja će se pobrinuti da vas jedan cvijet u kosi vrati daleko u prošlost, dok će zadatak naših šminkerica biti da barem na kratko postanete prava vintage diva.

Uz tematskog dj-a za ugodne vintage i blagdanske zvukove i izvrsnu atmosferu pobrinut će se grupa Tibia. Voditelj Emerik Gudelj, poznate pin up umjetnice iz regije i njihovi modeli u pauzama eventa moći će se opustiti u vintage namještaju salona Elegant iz Mostara.

A sve zaljubljenice vintage stila imale su priliku prijaviti se putem Facebook aplikacije i postati zvijezde jedinstvene vintage modne revije. Na modnoj reviji u pin up stilu predstavit će brandove: s.Oliver, Xyz, Sportvision, Viva, Alma Ras, Oltre i Optotim optika.

Dio bogatog programa upotpunit će Retro Home corner sa tematskim vintage sadržajima. Posjetitelji će moći izraditi karikaturu, polaroid fotografiju, u slatkom i slanom kutku restorana Prestige uživati u slasnim zalogajima, te se opustiti uz vrhunske Maraska koktele. Na Vintage Party predstavit će se najnovija ekstenzija Jägemmeistera, Spice.

Ukoliko i vi naprosto obožavate sve što miriše na glamur starog Hollywooda posjetite vrhunski Vintage Party u Mepas Mallu. Ostanite ženstvene i neodoljive!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentiraj: