U četvrtak veliko finale Lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2023.

U četvrtak 17. kolovoza, s početkom u 18:30 na stadionu Pecara očekuje nas veliko finale Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

U završnici nas očekuje dvoboj ekipa Lijeve Obale i Ljubotića.

Povodom toga u utorak se u prostorijama NK Široki Brijeg održala press konferencija.

Na samom početku prisutnima se obratio predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega Toni Galić. Istaknuo je kako je dosadašnji dio lige odigran u Klancu bio na odličnoj razini. Zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji i poželio sportsku sreću finalistima.

Prisutnima su se obratili i Tomislav Naletilić (trener) i Vinko Zadro ispred Lijeve Obale, dok su ispred Ljubotića prigodne riječi uputili Mario Galić (kapetan) i Ivan Vukoja.

Poručili su kako su spremni i žele pokazati dobar nogomet. U sportskom duhu jedni drugima su poželjeli sreću, a ulogu favorita su prepustili jedni drugima.

Obje ekipe su pozvale sve navijače na druženje nakon finala. Također su zamolili sve navijače za fer i sportsko navijanje.

U dogovoru s ekipama, južna tribina Pecare će biti za navijače Ljubotića, dok će sjever bodriti Lijevu Obalu, priopćili su iz Saveza.

 

(www.jabuka.tv / Foto: Športski savez ŠB)

13 komentara

  • Gledaj nebi Ja sad o tom finalu mz.Gledaj to je finale jeli i da nije finale nebi ni bilo finale jeli.Gledaj u pravu ste treba doc do finala da bi vidio to finale jeli i igrao u tom finalu jeli i pobjedio u tom finalu jeli..Gledaj u pravu ste treba viditi kako je doc sa asfalta na ledinu jeli.Vidit cemo nema na cemu hvala vama

  • Ma bezveze je ovo, treba finale i fešte premjestiti za klanac gdje ima dovoljno prostora za sve, ovo na velikom je nigdi veze, u 30minuti grčevi izmjene ne igra se više nikako

  • Treba uvesti još kad završi klanac i mali nogomet , vožnju bicikla do velikog finala. Tako da bude triatlon.Bravo športski savez

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.