U četvrtak akcija darivanja krvi u Širokom Brijegu

Crveni Križ Široki Brijeg u suradnji sa Sveučilišnom kliničkom bolnicom Mostar, Odjelom za transfuziju krvi, rganizira humanitarnu akciju darivanja krvi u Širokom Brijegu.

Ova, a i sve akcije darivanja krvi održavaju u cilju postizanja takvog standarda da krv čeka bolesnika u, a ne bolesnik krv.

Akcija će se održati u četvrtak 16. svibnja 2013. godine u prostorijama Mjesne zajednice Lijeva obala i Šahovskog kluba Široki Brijeg u vremenu od 9,30 do 12 sati.

U ovoj godini planirali smo 9 akcija darivanja krvi. U ovih devet akcija koje smo planirali građani se mogu opredijeliti i darovati krv a posebno se radujemo onima koji to odluče prvi put u životu.

Slijedeće dvije akcije planiramo u MZ UZARIĆI u povodu Sv. Ante koja će se održati  6. lipnja, a u povodu dana Sv. Petra i Pavla u MZ KOČERIN akcija će se održati 20. lipnja. Građani koji žele darovati krv mogu se prema mjestu boravišta opredjeliti i darovati krv u jednoj od ove tri akcije.

Zahvaljujemo svima koji su uvijek uz nas i na bilo koji način doprinose uspjehu akcija. Ova akcija će se održati pod pokroviteljstvom Ureda načelnika Općine Široki Brijeg, poručili su iz Crvenog križa Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.