U Čapljini nije bilo nikakvog utemeljenja gradskog odbora HRS-a Čapljina

Kako je prethodno objavljeno da je u Čapljini izabrano vodstvo HRS-a, iz tajništva su se javili sa demantijem koji prenosimo u cijelosti.

Naime, u članku naslova: ”U Čapljini utemeljen Gradski odbor Hrvatske republikanske stranke (HRS)” objavljeno je kako je osnovan G.O. HRS-a Čapljina s imenima ljudi koji su izabrani i kako je sve to ”priopćeno iz stranke”.

Službena priopćenja Hrvatske republikanske stranke dolaze ISKLJUČIVO sa službenih mail adresa Stranke ([email protected] i [email protected]). Ne znamo s koje adrese Vam je došlo spomenuto priopćenje, ali nije sa službenih adresa HRS-a, tako da se ne radi o ”priopćenju iz stranke” kako se u članku navodi, nego o priopćenju privatnih neovlaštenih osoba.

Dalje, radi informiranja javnosti, a prvenstveno članova stranke iz Čapljine, obavještavamo kako HRS nije održao nikakvu izbornu skupštinu gradskog odbora u Čapljini, niti je izabrao osobe koje se navode u priopćenju kao „vodstvo“ stranke.

Što se i kako događalo u Čapljini, ne znamo, ali izborna Skupština g.o. HRS-a Čapljina, nije. Izborna skupština g.o. HRS-a Čapljina će se održati nakon održavanja Sabora stranke koji je planiran sredinom svibnja.

Vodstvo HRS-a utvrđuje okolnosti eventualne zlouporabe ugleda i časti stranke, kao i lažnog predstavljanja te ćemo, sukladno rezultatima istih, poduzeti odgovarajuće aktivnosti, stoji u priopćenju HRS-a.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.