U Bijakovićima ukraden novčanik iz suvenirnice, samoubojstvo u Konjicu

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava i to na području Mostara četiri, te po jedna na području Čitluka, Čapljine i Stoca.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je sedam prometnih nezgoda; na području Mostara četiri, na području Čapljine dvije i na području Konjica jedna. Dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

Čitluk: Ukraden novčanik s većom količinom novca

U srijedu, 4. svibnja 2016. godine oko 16.30 sati, u PS Čitluk Z.T. (1960) prijavio je da mu je iz suvenirnice ”Tomić”, u mjestu Bijakovići, od strane nepoznate mlađe muške osobe otuđen novčanik sa znatnom količinom novca u različitim valutama. Upoznat Odjel krim. policije.

U Sarajevu ukrao Japanki mobitel – uhićen u Mostaru

U srijedu, 4. svibnja 2016. godine oko 13.30 sati, PS Mostar Sjever obaviještena je od strane PS Novo Sarajevo da je na autobusnoj stanici u Sarajevu državljanki Japana otuđen mobitel marke Sony, te da se počinitelj udaljio autobusom Autoprevoza Mostar u smjeru Mostara.

Patrola policije je u naselju Potoci zaustavila autobus i po opisu pronašla počinitelja. Radi se o M.B. (1940) iz Kaknja kod kojega je pronađen navedeni mobitel. Isti je doveden u prostorije PS Mostar gdje je mobitel izuzet.

Samoubojstvo i požar u Konjicu

U srijedu, 4. svibnja 2016. godine oko 14.00 sati, u PS Konjic Z.B. (1965) prijavila je da je njezina svekrva K.B. (1942) izvršila samoubojstvo vješanjem u obiteljskoj kući u Ulici B. Konjica. Očevid je izvršen uz nazočnost dežurnog tužitelja.

Istog dana oko 12.00 sati, PS Konjic je obaviještena da je u krugu poduzeća Igman izbio požar na trafostanici. Na lice mjesta izašli su pripadnici policije i Vatrogasne postrojbe koji su uspjeli ugasiti požar.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.