U Bijakovićima ukraden BMW 5, a u Vionici 3500 stabljika smilja

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminala na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava (na području Konjica četiri, na području Mostara dvije i na području Čitluka jedna prijava).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, po jedan na području Mostara i Konjica.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je sedam prometnih nesreća – na području Mostara šest i na području Čitluka jedna. Dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

U ponedjeljak, 27. lipnja, u PP Čitluk E. V. (1969.), državljanka Rumunjske, prijavila je otuđenje vozila marke BMW 5, tamno sive boje, rumunjskih registracijskih oznaka. Vozilo je bilo parkirano ispred Kuće mira u Bijakovićima. A u srijedu, 29. lipnja 2016. godine, u Policijskoj postaji Čitluk M. K. iz Blizanaca prijavio je kako mu je nepoznati počinitelj na imanju u mjestu Vionica ubrao oko 3500 stabljika smilja. Policijski su službenici, nakon zaprimljene prijave, izašli na mjesto događaja, izvršen je očevid te su poduzete sve potrebne mjere u cilju što skorijeg otkrivanja počinitelja, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ).

4 komentara

  • Nikad dosta gladnu covjeku ,tude je nekima uzitak uzeti makar ni neznali koliko imaju .
    Sirotinja nikad nece tude pozeljet uzet jer zna cjenit postenje.
    Ali koliko gomilali tudeg i svoga ako nije s blagoslovom,uvjek zele jos .
    Boze urazumi kriminalce ,nasilnike ,lopove svega tudeg cak su sirotinji u stanju ugrozit i goli zivot .

  • Svasta nekom treba : nekom tude auto ,drugom tuda zemlja i da ne nabrajam ,oni koji rade njima treba samo ono sto je njihovo ,za sto su se mucili ili naslijedili od predaka ako su imali sto .
    Mozda misle oni koji otimaju da samo njima treba i imaju planove u zivotu .

Komentiraj: