U Bihaću brutalno ubijen svećenik Mile Ivančić

Katolički svećenik don Mile Ivančić (78) pronađen je mrtav u župnoj kući u bihaćkom naselju Zavalje, a pronašla ga je mještanka Mirjana Dujmović, koja mu je trebala očistiti kuću.

Kako joj nije otvarao, a noć ranije dao joj je ključ, zajedno s kćerkom otključala je kuću i pronašla njegovo tijelo. O svemu je obaviještena policija, koja je izašla na lice mjesta.

– Prema prvim nalazima riječ je o teškom ubojstvu i nasilnoj smrti župnika Mile Ivančića, koji je ubijen na vrlo okrutan način – kazao je zamjenik glasnogovornika Policije Unsko-sanske županije (USŽ), Marijan Šimić.

Županijski tužitelj Senad Ljubijankić naredio je da se izvrši obdukcija tijela, kako bi se znao točan uzrok smrti. O motivima se za sada ne može govoriti, a više detalja bit će poznato po okončanju istrage.

Likaplus portal doznaje da je bio na ručku kod jedne obitelji, a kada se vratio kući i otišao po drva, očito ga je ubojica dočekao i zadao mu smrtonosne udarce u glavu.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

  • šta mislite ko je , pa ovo je vehabijska država zahvaljući čovićima, ljubićima , jurišićima , lijanovićima itd , i neka mi oproste ko ima isto prezime nemislim na njih

  • bože sačuvaj,em što su katolici zapostavljeni u BiH,još su nas počeli i ubijati,a mi cemo naravno opet preci preko svega kao nista

  • Pociva u MIRU Bozijem,To je strasno svaki dan losije i losije a kad se ovako sto desi nasa POLICIJA ZNA SAMO REC ISTRAGA JE U TOKU I TO JE TO.

  • da je ubijen neki hodža oni bi od toga stvorili ep..sješate li se još braćo Hrvati Kostajnice kod Konjica i onog zločina ludog islamiste Topalovića..poruka nam je jasna a nije dovoljno samo reći POKOJ VJEČNI MU..OVDJE SE TREBA DIGNUTI NA NOGE SAV HRVATSKI NAROD..KAKO ZAVRŠI SA LEUTAROM..ONIM UBIJENIMA OKO TRAVNIKA..Naši političari su obična stoka koja i ne reagira..

  • Sve je jasno kao dan da se ne može s njima nikako. Ovo je grozno. Ne pristati na ništa što bi njih i nas povezalo u istu teritorijlnu cjelinu.

  • Pa nije don. Mile prvi koji je platio životom tek što mu lijes spuste u grob sve se zaboravi takvi smo mi HRVATI- katolici može nas se gaziti, gaziti igaziti ali šutimo da je neko ubio koje HODŽU pa bi vidjeli kako bi s tu prašina digla em što bi ubijali medijima mjesecima i ovako nas ubijaju, živiš u nekakvoj jebenoj državi koja je tvoja a nije tvoja ne znam šta bih rekao , puno godina živjeli smo pod turskom vlašću ljudi dragi to se i danas osjeća itekako ni svjesni toga nismo dok se ovako štogod ne dogodi!! Znam da ćete reći da je i hrvat učestvovao u ubistvu jeste ali evo malo prije sam vam rekao i u serijama ako ih gledate ove turske ubijaju oni kojima se to naredi ili je on sljedeći mislim da nisam puno daleko od ove priče svidila se ona kome ili ne ali to je to ovo je balijska država čini mi se isto kao da kad te neko nagoni da se ženiš a nisi za tu osobu tako i mi živimo u državi koja ni po čemu nije naša i osjećamo da joj ne pripadamo!!!!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.