U automobilu pokušao krijumčariti telad iz Srbije u BiH

Policijski službenici Postrojbe granične policije Zvornik spriječili su 21. svibnja krijumčarenje stoke iz Srbije u BiH, u mjestu Karakajsko polje.

Policijski službenici PGP Zvornik su na obali rijeke Drine zatekli državljanina BiH M.Č., s putničkim motornim vozilom marke Volkswagen Jetta bez registarskih oznaka i dva teleta koja su prevezena iz Srbije preko rijeke Drine.

Nakon uočavanja policijskih službenika, dvije nepoznate osobe su se čamcem udaljile u smjeru Srbije.

Osigurano je mjesto, a zbog osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo krijumčarenje obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH te je osoba lišena slobode. Od spomenutog je uzeta izjava u svojstvu osumnjičenog, daktiloskopski obrađeno, a izvješće o počinjenom kaznenom djelu će biti dostavljeno u redovnoj proceduri.

Ovo je još jedna u nizu uspješnih akcija Postrojbe granične policije Zvornik, koji se uspješno bore s velikim priljevom migranata u sprječavanju njihovih pokušaja ilegalnih prelazaka državne granice na području Zvornika i ulažu maksimalne napore s ciljem otkrivanja i sprječavanja prekograničnog kriminala, priopćeno je iz Granične policije BiH.

(www.jabuka.tv | Foto: Granična policija BiH)