U akciji FUP-a uhićeno osam osoba povezanih s drogom

U velikoj akciji Federalne uprave policije prema nalogu Županijskoga tužiteljstva Sarajevske županije u srijedu je na širem području Sarajeva uhićeno 11 osoba.

Kako je potvrđeno za N1, uhićeno je 11 osoba koje se sumnjiče za organizirani kriminal u vezi s kaznenim djelom neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama Federalne uprave policije, tri su osobe puštene, dok je osam osoba predano sinoć u nadležnost Županijskoga tužiteljstva ŽS-a, gdje će biti zadržani 24 sata, nakon čega će postupajući tužitelj odlučiti o eventualnoj mjeri pritvora, potvrdila je Azra Bavčić, glasnogovornica Županijskoga tužiteljstva ŽS-a.

Kako saznaje N1, uhićeni su Fuad Numanović, Nihad Numanović, Nijaz Numanović, Ahmed Halilović, Haris Bašalić, Rahman Sulejmani, Adnan Balićevac i Adis Pašalić.

Sumnjiči ih se da su organizirali grupu koja je neovlašteno prodavala drogu amfetamin, ekstazi i marihuanu na području Sarajevske i Zeničko-dobojske županije. Prema tvrdnjama izvora, njihov posao proizvodnje i prodaje droge uglavnom se odnosio na područje Vogošće.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.