U akciji ”Bura” uhićeno šest osoba u Mostaru i Čitluku

Policijski službenici Federalne uprave policije su nakon višemjesečne istrage, u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, započeli s realizacijom operativne akcije ”Bura” na području Hercegovačko-neretvanske županije.

U sklopu navedena akcije, a po naredbama Općinskog suda u Mostaru, započeti su pretresi na četiri lokacije na području Mostara i jedan pretres na području općine Čitluk, te su uhićene četiri osobe iz Mostara inicijala Z.G., M.M., M.I. i J.A. i jedna osoba iz Čitluka inicijala M.T.

Uhićeni se dovode u vezu s kaznenim djelom iz članka ”Udruživanje radi činjenja kaznenog djela” iz članka 340, a u vezi s kaznenim djelima ”Iznuda” iz članka 295. i ”Lihvarstvo” iz članka 298. KZ F BiH.

Do sada je u pretresima pronađeno i oduzeto više mobilnih telefonskih aparata i SIM kartica, notesa, bankovnih kartica, osobnih dokumenata i drugih predmeta koji se dovode u vezu s predmetnim kaznenim djelima, a također je pronađeno 19 paketića u kojima se nalazi nepoznata materija koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu ”Kokain”, kao i određene količine vatrenog oružja.

Nakon izvršenih pretresa, uhićeni će biti privedeni u službene prostorije Federalne uprave policije radi kriminalističke obrade, nakon čega će u zakonskom roku uz Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu biti predana na daljnju nadležnost Županijskog tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije, priopćeno je iz Federalne uprave policije.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

  • Kakve koristi,policija privede,ovi ako imaju novac nađu dobre odvjetnike i eto ih na slobodi do petka. Ako su dilaki drogu,kamatarenje treba ih odrapiti po 10 god.najmanje.Potrovaše nam omladinu,djecu a mi svi mirno gledamo na to jer smo njemoćni.

    • Jastaaaa,cao pametnjakovici sta ima novo kod mene!????lako je drugom davat savjete,i uzmetlu pometi ispred svojih vrata,jest da je kisa usput ces i oribat!!!a koliko je vas uzelo novac nakamatu samo da svoju zenu tj. SPONZORUSU svjetsku odvede na putovanje,nemocni ste u tome a njeno dupe to zeli!!!!pozzz

  • Koliko je ljudi u ovoj drzavi za prdekane?ali uvijek je lakse drugom bit pametan,uzmi metlu pometi ispred svojih vrata pa onda idi dalje!!!!!

  • Jastaaaa,sada svi pametni!!koliko je vas posudilo novac da svoju zenu tj.SPONZORUSU moze odvest na neko putovanje,jer njeno dupe to hoce a vi ste u tome nemocni!uzmi metlu pometi ispred svojih vrata,jest da je kisa,ali sreca usput ces i oribat!pozzz

  • nek svak pazi šta njegovo dijete radi i kud ide i skim se druži i neće imat problema. Ali ima se drugih obaveza pa kad nešto bude onda mu drugi kriv. Ko zna ko je trebao bit priveden ali nisu smjeli pa udri po nejačem. podaj djetetu za izlazak,kupi mu auto,plati mu putovanja s curom,podaj mu sve što mu guza želi pa neće tražit novac od drugoga. Ali ako je guza navikla pa kad nestane nema izbora. Uzmeš u nekoga i dobro. da mu ne moraš vraćat fino ga prijaviš i miran. on u prdekanu, ti novac potrošiš i dobro. Ima milion takvih ali ovisi kako se gledaju s pojedincima. ovi sigurno nisu djelili ni sa kim pa pop…..

  • — sta su radili to su i dobili.. nigdje ne rade, a dobra auta se vozaju, odakleee ? nije iz postene ruke. Neka ih na dozivotnoj robiji, a nek ne glume frajere na slobodi..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.