Twitter bi mogao dobiti opciju koju korisnici zahtijevaju godinama

U samo 24 sata Elon Musk napravio je pravi potres u Twitteru.

Dionice tvrtke strelovito su porasle, a zahvaljujući njemu, korisnici ove društvene mreže mogli bi dobiti jednu od opcija koju traže godinama.

Podsjetimo, Musk je prvo objavio da posjeduje nešto više od 9 posto dionica Twittera, što je katapultiralo cijenu dionice, a nedugo nakon toga na Twitteru je objavio anketu u kojoj je korisnike upitao žele li mogućnost uređivanja objava na Twitteru.

Do sada je u anketi glasalo više od četiri milijuna korisnika, a čini se kako bi glasovi mogli rezultirati konkretnom odlukom i uvođenjem opcije edit. Naime, njegovu je anketu retvitao izvršni direktor tvrtke Parag Agrawal uz komentar kako će “njene posljedice biti vrlo važne”.

Jasno, aludira na to da uskoro zaista možemo očekivati uvođenje te opcije koju brojni korisnici godinama zahtijevaju od ove društvene mreže.

No niti to nije sve. Kako je putem Twittera u utorak objavio Agrawal, najveći dioničar Musk postat će član upravnog odbora Twittera. CEO tvrtke napisao je kako Musk strastveno vjeruje u Twitter, ali je i veliki kritičar društvene mreže, što je upravo ono što u Twitteru trebaju. A što konkretno možemo očekivati od Twittera u čijem odboru sjedi čovjek koji želi revolucionarizirati automobilsku industriju i čija je vizija odvesti ljude na Mars i tamo napraviti koloniju, tek ćemo vidjeti, prenosi Zimo.

Za sada je najavio kako možemo očekivati “značajna poboljšanja” – dakle, prvi korak u tom smjeru trebala bi biti opcija uređivanja objava, a dalje će biti zanimljivo vidjeti kakve su Muskove ideje i vizija za njegovu omiljenu društvenu mrežu.

(www.jabuka.tv | Foto: Getty Images)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.