Tvrtka URBIS-86 d.o.o. Široki Brijeg uputila poziv svojim korisnicima

Tvrtka URBIS-86 d.o.o. Široki Brijeg namjerava povodom 30 godina postojanja napraviti mega jubilarnu fotografiju svojih referentnih korisnika, odnosno završenih/izgrađenih objekata koji su projektirani od strane ove tvrtke.

Pozvali su sve svoje bivše korisnike da im pošalju fotografije svojih kuća napravljenih po njihovim projektima.

”Kako bi uspjeli potrebna nam je vaša pomoć jer se upravo ti objekti nalaze širom Bosne i Hercegovine i potreban nam je način da do njih dođe ova informacija. Ovim putem vas želim zamoliti da nam objavite poziv iz priloga s ciljem da skupimo što više fotografija i da naša JUBILARNA FOTOGRAFIJA bude potpuna”, rekla nam je Sanja Šarić iz tvrtke URBIS-86 d.o.o. Široki Brijeg.

Budite dio naše JUBILARNE MEGA FOTOGRAFIJE!#30godina #jubilarnafotografija #širokibrijeg #BiHVaš prijatelj za projektiranje i graditeljstvo!

Posted by URBIS-86 doo Široki Brijeg on 30. lipanj 2015

Djelatnost tvrtke je projektiranje u visokogradnji – stanovanje, poslovni, javni, sakralni, proizvodni, školski, upravni, sportski i drugi objekti.

”Posebno ističemo Tipske kataloge (Obiteljskih kuća, Vikend kuća i Poslovni stambenih objekata) koji su stvarani tijekom trideset godina našeg postojanja, tj već gotove projekte koji su vrlo povoljno, te brzo i kvalitetno spremni za ishođenje svih dozvola”, rekla je Sanja Šarić.

Inače, tvrtka URBIS-86 d.o.o. Široki Brijeg je osnovana 1986. godine i do danas neprekidno radi.

(www.jabuka.tv)